Що зробила любов за півроку: дружина Мірошниченка довела до сліз відео, як змінився прийомний син у сім’ї

Півроку тому 22.06. 2023 року Богунський районний суд Житомира розділив життя родини Мірошниченка на "до" та "після". Цього дня хлопчик, на ім'я Марсель офіційно став їхнім сином!

Вже півроку у сім’ї ведучого ЖВЛ та юристки – Тімура та Інни Мірошниченко живе маленький хлопчик, на ім’я Марсель, якого пара всиновила в одному із Житомирських дитячих будинків. Вони понад рок збирали документи, а коли все було готове, то їм повідомили, що “дітей на усиновлення немає”, тоді Інні довелося самій шукати дитину. А влітку 2023 року вона нарешті зустріла свого сина.

Дружина Мірошниченка показала, як змінився прийомний син Марсель за півроку
Дружина Мірошниченка показала, як змінився прийомний син Марсель за півроку

Про те, як усе відбувалося, Інна докладно розповідала в мікроблозі. Зараз її відео з трьома дітьми – дочкою Мією та синами Марком та Марселем захоплюють тисячі користувачів Мережі. До речі, за півроку життя сім’ї кардинально змінилося.

Так, сьогодні Інна Мірошниченко повідомила, що 2-річний син Марсель нарешті пройшов адаптацію у своїй новій родині і вперше “дозволив собі кохати та приймати кохання”. У своєму пості, яке супроводжувалося зворушливим відео Інна вирішила згадати, як це було, а також розповіла та показала, як змінився її молодший син лише за 6 місяців.

Отже, за півроку Марсель виріс на 10 см і погладшав на 2,5 кг, що становить майже чверть ваги, яка у нього була при зустрічі з батьками. Він почав сміятись і плакати, грати і показувати свої бажання, а також навчився відмовлятися. Це здається все так просто, але не для маленького хлопчіка, який ріс у дитячому будинку. За цим стоїть велика праця 2-річного Марселя та його батьків.

Також багатодітна мама розповіла, що малюк вже навчився добре кусати, жувати і бігати, що раніше йому давалося важко. А також що разом зі своїми батьками він впорався з кількома недугами. Раніше, коли Інна розповідала про малюка, її дуже засмучували, що в ЗМІ писали тільки про “хвороби” Марселя, а їй хотілося, щоб у центрі уваги була “історія дитини”.

“Чоловік тоді сказав: “Не переймайся. Нехай знають, яким він був у системі. А потім побачити, що зробити з дитиною кохання за півроку-рік».

І хоча Марсель вже багато що подолав, попереду на них чекає ще багато “роботи” – медичних обстежень, складна операція, реабілітація, Інна впевнена, що всі разом вони обов’язково впораються.

 

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?