Вагітна Ребрик відповіла хейтерам в мережі та здивувала заявою про свій цікавий стан: “Чи була вагітна?!”

Телеведуча та акторка Лілія Ребрик не боїться спілкуватися з хейтерами в соціальних мережах та надає їм гідну публічну відповідь. Зірка завжди відкрита до діалогу з підписниками, але може і забанити.

Новина про поповнення в родині Ребрик та Дикого не у всіх пересічних громадян викликала приємні відчуття. Деякі почали дорікати телеведучій, що вона завагітніла третьою дитиною, аби коханий мав змогу “відкосити від армії”. Зірка заявила, що люди наважуються на народження нащадків, коли люблять одне одного. Крім того, додала, що вони давно мріяли про третю дитину.

Акторка порадила користувачам мережі сприймати світ не через вигоду, а через серце. Ще тоді вона підкреслила, що її коментарі завжди відкриті, тож готова до діалогу.

Зачіска Ребрик
Вагітна Ребрик відповіла хейтерам в мережі та здивувала заявою про свій цікавий стан

Зокрема, у новому дописі в соціальній мережі Instagram артистка знову вирішила відкрити тему хейту, зазначивши, за що їй найбільше докучають.

До першої позиції в списку увійшли обговорення телеведучої, що нібито вона не виїхала за кордон під час повномасштабної війни, бо що їм там робити та хто на них чекає. Припустила, що б говорили користувачі мережі, аби вона перебувала зараз в іншій країні.

Далі телеведуча не оминула тему відпочинку з дітьми за кордоном. Каже, аби вона не ділилася таким контентом, то люди б думали, що вона виїхала таємно та приховує своє дозвілля.

Тема вагітності Лілії Ребрик – одна з нашумілих серед обговорень, тому Лілія і тут накидала своїх варіантів, як висловлювалися її хейтери, аби цю новину приховала від публіки.

“Благодатний ґрунт для зрощування хейтерства. Адже вагітна і всім розповіла – злочин! А якби не розповіла, приховала? Тоді точно щось не те з дитиною! Або й взагалі – чи була вагітна?!”, – висловилася Ребрик.

Наприкінці допису не оминула гнівних коментарів з приводу її благодійного фонду. Лілія Ребрик чула різноманітних версій. Наприклад, про заробіток на ньому, що насправді вона нікому не допомагає, але підкреслила, що їй та команді є чим пишатися.

Лілія Ребрик гідно відповіла всім тим, хто висловлюється на вищеперераховані теми, побажала їм здоров’я, сили, надалі підіймати охоплення неулюбленим блогерам, а також знову нагадала, що не видаляє коментарі, але може забанити.

Схожі статті