Ірина Білик повернулась до колишнього чоловіка Нікітіна та вразила зізнанням: спільне минуле не відпускає

Знаменита українська співачка Ірина Білик повідомила неймовірну новину, яку високо оцінили її фанати. Виявляється, артистка відновили співпрацю з колишнім чоловіком Юрієм Нікітіним.

Часи співпраці Ірини Білик та Юрія Нікітіна припали якраз на розвиток українського шоу-бізнесу. Досі артисти з неймовірним теплом згадую ті часи, коли співачка разом зі своїм чоловіком намагалися пробратися до самого п’єдесталу, і активно боролися з іншими претендентами за це місце.

Цей період давно залишився позаду. Ірина Білик не змогла побудувати щасливої сім’ї з Юрієм Нікітіним та розлучилася з ним. Тим не менш, їй вдалося зберегти з ним хороші стосунки, а також залишити за собою право повернутися для співпраці.

44-річна Полякова показала на руках нового члена родини: донька Аліса запропонувала назвати малюка Гордоном

Назвуть малюка Гордоном? 44-річна Оля Полякова показалася на руках з новим членом родини. В сім’ї поповнення

Ірина Білик повернулася до екс-чоловіка Юрія Нікітіна

Ірина Білик та Юрій Нікітін
Ірина Білик повернулася до екс-чоловіка Юрія Нікітіна

І нарешті ця можливість їй дуже знадобилася. Нещодавно артистка серйозно потішила своїх фанатів. Вона зробила їм неймовірний сюрприз через творчість. Співачка переклала свій хіт та опублікувала нову версію композиції до зимових свят. Варто відмітити, що робота виявилася дійсно дуже крутою та справила неймовірне враження на слухачів.

Ірина Білик та Юрій Нікітін
Ірина Білик повернулася до екс-чоловіка Юрія Нікітіна

Нагадуємо, що шлюб Ірини Білик та Юрія Нікітіна розвалився 2004 року. Пара не стала розповідати жодних цікавих деталей свого розставання. За офіційною версією, виконавиця пішла від свого благовірного через недоліки у її професійній діяльності, а також бажання свободи.

“Я, напевно, виросла і подумала, що я не можу як собака в будці, тільки в цій будці, мені подобається ще в іншому дворі, я хочу скрізь бути, не треба тримати мене в одному місці. У мене було дуже мало фотосесій, спілкування з пресою, мало кліпів останнім часом, коли я мала серйозного продюсера. Я вирішила, що сама я зможу набагато більше”, – поділилася співачка у програмі “Життя відомих людей”.

Схожі статті

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?