“Мені стало дуже зле”: дружина Віктора Павліка стривожила підписників раптовою заявою про погане самопочуття

Дружина українського співака Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова стривожила шанувальників раптовою заявою про погане самопочуття у своєму фотоблогу.

Шлюб з відомим артистом Павліком подарував Репяховій аудиторію в соціальній мережі, згадки її імені в пресі, але найголовніше – люблячого чоловіка, щасливу родину та первістка Михайла, якого вважає сенсом життя. І хоча хлопчик має проблеми з мовленням, зіркові батьки роблять усе можливе, аби допомогти йому швидше заговорити та мати щасливе дитинство.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Раніше Катя розповідала шанувальникам, як їй вдається поєднувати блог, свій бізнес, концертну діяльність та родину. За словами блогерки, вона любить те, що робить. Тож, її секрет дуже простий та зрозумілий.

До слова, нещодавно Катерина Репяхова стривожила своїх фоловерів неочікуваним зізнанням. Блогерка оприлюднила допис, в якому зазначила, що їй різко стало дуже зле. Повідомляти, що відбулося вона поки не наважилася, тому майже добу не виходила на зв’язок.

Катя Репяхова стривожила підписників раптовою заявою про погане самопочуття

Варто зазначити, що до цього випадку, бізнесвумен розповідала, що протягом усього дня відчувала шалену слабкість та втому, але без нежитю та болю в горлі. Одна з підписниць припустила, що Катя може бути вагітною, оскільки вона і сама відчувала подібні симптоми, коли навіть і не підозрювала про те, що носитиме під серцем доньку.

Маємо надію, що незабаром Катерина почуватиметься значно краще, вийде на зв’язок з підписниками та розповість, що ж з нею сталося.

Нагадуємо, дружиною співака Віктора Павліка Катерина Репяхова стала у 2020 році. Через рік подружжя повідомило про народження сина Михайла. Блогерка розсекретила, що на одній дитині зупинятися не хоче та мріє бути мамою ще й донечки.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.