МастерШеф 12 сезон 17 випуск від 23.12. 2023: хто назавжди покинув шоу – “Зрозуміло, хто буде у фіналі”

Хто покинув "МастерШеф-12" вже відомо. Щоб дізнатися усі деталі останнього ефіру, а також ім'я учасників, які покинули шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Хто покинув “МастерШеф-12” вже відомо. На цей раз зайшов вилетіла одразу декілька учасників, а до перемоги залишилося не так багато часу.

Хто покинув МастерШеф-12

У новому випуску учасники мали скуштувати страву, аби відтворити її власноруч. Страви були з 14 складових, проте обирати довелося з великої кількості інгредієнтів.

Переможця конкурсу визначали бали. Правильний інгредієнт — один бал. Плюс бали від суддів за смак самої страви. Руслан і Вікторая відгадали по 11 правильних інгредієнтів; Катя, Ілля та Оля — 13; Валерія та Роман — 12.

А за крок до фіналу настав час іспитів. Традиційно, перед фіналістами опинилися коробки зі складовими, з яких вони готували 17 тижнів тому. В цей раз їм потрібно було перевершити самих себе. І у фінальному завданні, яке визначило суперфіналістів друзі завжди стали суперниками. А всі обіцянки забулися.

Хто покинув МастерШеф-12
Хто покинув МастерШеф-12

Примітно, що цього разу з шоу пішло одразу троє учасників. Це здається далеко не вперше в проекті, і здебільшого пояснюється тим, що минулого разу судді не вигнали взагалі нікого. Зазвичай глядачі очікують, що після подібної поблажки, на учасників насправді чекає серйозний іспит, і є висока імовірність того, що піде одразу декілька людей.

Нагадуємо, що після 24 лютого трансляція кулінарної програми була призупинена аж на півроку. І це при тому, що матеріал був відзняти і навіть потрапив в ефір. Після того, як телеканалу знайшов нових рекламодавців та інвесторів для програми трансляцію відновили та запустили заново.

Усі наступні сезони знімалися у абсолютно нових, незнайомих для учасників умовах. Аматори розмовляють виключно українською мовою, розповідають свої історії і те, через що їм довелося пройти після 24 лютого, а також постійно стикаються із завданнями, які безпосередньо пов’язані з подіями в Україні. Не дивлячись на усі проблеми, проект зміг відродитися і продовжує розвиватися і надалі.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.