Вітвіцька на тлі обговорень розпаду союзу з Кочатковим розповіла про свій стан: “Після розлучення життя є”

Телеведуча Соломія Вітвіцька висловилася, що життя після розлучення тільки починається. Щобільше, вона змогла зберегти дружні стосунки з колишнім чоловіком від моменту розпаду їхнього союзу.

Соломія Вітвіцька є прикладом розумної жінки, яка змогла після розлучення почати життя з нового листа. Вона зізналася, що з ексчоловіком Кочатковим добре спілкується і готова прийти йому на допомогу в будь-який момент.

У розмові зі Славою Дьоміним телеведуча розсекретила, чому розпався шлюб. За словами зірки, однією з причин стала її публічність. Водночас вона визнає, що у неї є вада мимохіть висловлювати те, що не влаштовує, в надто претензійній формі.

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком Владом Кочатковим
Вітвіцька на тлі обговорень розпаду союзу з Кочатковим розповіла про свій стан

До слова, журналістка знову натякнула, що не жалкує про розлучення з Владом Кочатковим. Зірка розповіла, що мала зустріч зі своєю колегою, приятелькою Танею Остапчук. Вона переживає непростий етап свого життя, оскільки теж ухвалила рішення розірвати свій союз.

Вітвіцька на тлі обговорень розпаду союзу з Кочатковим розповіла про свій стан

Таня розповіла в Stories Соломії, що прийняла рішення розлучатися з чоловіком ще до початку повномасштабної війни, а ось жити окремо пара почала з вересня. Вітвіцька поцікавилася у подруги, чи є життя після розлучення, на що вона без вагань відповіла стверджувальною відповіддю. Також Соломія поцікавилася, чи йде вона назустріч новому коханню.

“Так, тільки так. Орієнтир – це серце. Думаємо серцем, так можна. От тоді жінка істинно знає, куди вона рухається і ніколи не хвилюється, що це щось не так”, – відповіла колега Вітвіцької.

Вітвіцька на тлі обговорень розпаду союзу з Кочатковим розповіла про свій стан

Наприкінці Соломія поцікавилася, чи боялася подруга, що буде далі. За словами Тетяни, вона пішла в страх з цікавістю та думками, як буде грати це життя. Зазначимо, що Вітвіцька повністю підтримує приятельку та на власному досвіді знає – все найкраще тільки попереду.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.