Відоме ім’я найкрасивішої жінки України, і це не Мішина чи Астаф’єва: вона вже не молода, але дуже вродлива

Україна славиться красунями в усьому світі. Звичайно, у цьому питанні з нами можуть поконкурувати Бразилія, Італія та інші країни. І тим не менш, встановити, хто найкрасивіша серед українок важко.

Якщо вийти на вулиці українських міст, то одразу можна зіштовхнутися з приємною реальністю: повсюди вас будуть оточувати жінки неймовірної вроди. Різноманітна зовнішність, різні стандарти краси, і тим не менш, всі вони притягують погляд. Тому зовсім не дивно, що в українському шоу-бізнесі можна сказати концентрат розкоші, лоску та вроди.

Відоме ім’я найкрасивішої жінки України

І хоча актуальність конкурсів краси та рейтингів починає згасати, деякі платформи все ще проводять опитування на рахунок того, кого глядачі вважають найвродливішою.

Тіна Кароль прогулялася біля свого заміського особняка та впала в сніг
Відоме ім’я найкрасивішої жінки України
Тіна Кароль
Відоме ім’я найкрасивішої жінки України
Коханий Тіни Кароль кинув її та втік за кордон
Відоме ім’я найкрасивішої жінки України

Так, днями Telegram-канал УНІАН Lite провів опитування серед підписників та з’ясував, кого з українських жінок вони вважають найкрасивішою.

Найбільше голосів набрала співачка Тіна Кароль, яка останнім часом змінила імідж та репертуар. Її нова пісня “Не святі” стала справжнім хітом та набрала безліч переглядів та прослуховувань на стрімінгових сервісах. Користувачі TikTok зробили її трек трендом.

Але також помітно, що за ці 3 роки Тіна Кароль провела величезну роботу над собою, і хоча раніше вона славилася своєю вродою, зараз виглядає просто приголомшливо. Ксенія Мішина, що зовсім не дивно, зайняла друге місце. Екс-холостячка завжди мала репутацію холодної красуні.

Натомість Даша Астаф’єва у рейтинг не потрапила. Хоча співачка дійсно досі зберігає репутацію бажаної жінки, неймовірно привабливої та доглянутої.

Натомість на третьому місці опинилася Анна Кошмал. Увесь рік акторка активно працювала з пресою, була в усіх на вустах і висловлювалася на рахунок своєї проукраїнської позиції та колег з російської федерації, з якими вона сильно поскандалила. Цілком імовірно, що увага до її персони серйозно їй допомогла у цьому рейтингу, що зовсім не дивно, адже кожного року глядачі пригадують саме про тих дівчат, які знаходяться в трендах.

Схожі статті

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.