З одною цілувався на людях, з іншою був близький, поки ніхто не бачив: секрети особистого життя Данилка

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко завжди приховував деталі свого особистого життя від фанатів, але правда все одно вийшла назовні.

Ще 10 років тому публіка здебільшого була впевнена у тому, що Андрій Данилко має нетрадиційну орієнтацію. Саме на такі висновки її наштовхувала відсутність інформації про особисте життя співака. Адже за офіційними даними, він жодного разу не був одружений, не перебував у стосунках, не ділився планами на майбутнє стосовно сім’ї, тощо.

Все кардинально змінилося, коли до мережі почали потрапляти його знімки з Інною Білоконь, архівні та свіжі. На них партнери то трималися за руки, то цілувалися в губи, то тихо шепотілися.

Поповзли чутки про службовий роман. І це при тому, що Інна заміжня і має дітей. Білоконь майже не дає інтерв’ю, тож поки що її сімейний статус залишається незмінним в публічному просторі. Що відбувається в родині насправді залишається загадкою.

Андрій Данилко розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко з Білоконь вийшли в світ у чому мати народила
Андрій Данилко розповів про своє особисте життя

Але сам Данилко неодноразово говорив про те, що між ним та його партнеркою лише дружні стосунки. Вони товариші ще з студентських часів, і їхні взаємини нібито не переходять за певні рамки.

Андрій Данилко показав, як залицяється до Інни Білоконь
Андрій Данилко розповів про своє особисте життя

Натомість його колишня партнерка Радмила Щоголева 2 роки тому розповіла неймовірні речі. Вперше акторка заговорила про те, що в неї була з Андрієм близькість. За її словами, стосунки не дійшли до ліжка, але все інше залишила при собі.

Андрій Данилко розповів про своє особисте життя

Ведучі, які брали інтерв’ю у неї, прийшли до висновку, що Радмила не була до кінця чесною, і імовірно, інтрижка все ж таки була.

Протягом 20 років Андрій та Радмила не спілкуються. Попри те, що в них були дуже теплі та ніжні стосунки, Щоголева самостійно все зруйнувала, коли пішла з колективу, і не попередила про своє рішення Андрія. Ба більше, вона з ним навіть не попрощалася, через що він серйозно на неї образився. Через 2 роки після цього їм вдалося поговорити, але справжнього примирення не відбулося.

Схожі статті

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.