Що відомо про чоловіка Ілони Гвоздьової, з яким зірка живе у розкішному заміському будинку

Танцівниця Ілона Гвоздьова нещодавно відсвяткувала 9 річницю шлюбу зі своїм чоловіком Іваном Хом'ячуком. На відміну від зіркової коханої, Іван веде непублічне життя. Однак, що відомо про чоловіка?

Танцівниця Ілона Гвоздьова та її чоловік Іван Хом’ячук перебувають у щасливому шлюбі вже протягом 9 років, загалом пара розпочала свої стосунки понад 13 років тому. На відміну від зіркової дружини, Хом’ячук уникає публічності, однак час від часу з’являється на спільних фото у Instagram Гвоздьової.

Знайомство із чоловіком

Їхнє знайомство відбулось, наче у сцені із фільму. За словами Ілони, у день 8 березня майбутня пара зустрілась в метро. Тоді Іван відкрив для неї двері:

“І це були відкриті двері в наше життя. Я на нього поглянула, а він на мене і каже: “Боже, яка ви красива жіночка”, – пригадує хореографиня.

Після цієї доленосної зустрічі в них зав’язалось спілкування, що згодом переросло у романтичні стосунки.

Що відомо про чоловіка Ілони Гвоздьової: спільне життя в будинку мрії
Що відомо про чоловіка Ілони Гвоздьової: спільне життя в будинку мрії

Ревнощі у стосунках

Раніше Гвоздьова розповідала, як чоловік ставиться до її публічної діяльності та розкривала дещо несподівані деталі їхніх взаємин. Як виявилось, чоловік часто ревнує зіркову дружину, через специфіку її роботи. В рамках різних танцювальних проєктів Гвоздьова часто танцює в парі з різними чоловіками – що не до вподоби Хом’ячуку, тож на тлі цього між подружжям можуть виникати конфлікти.

“Я захоплююся, коли вона танцює одна, але коли це з чоловіком – неприємно”, – казав Іван.

Ілона розповіла, що на початку стосунків між ними був конфлікт, через який вони навіть роз’їхались на місяць. Причиною були ревнощі.

Що відомо про чоловіка Ілони Гвоздьової: спільне життя в будинку мрії
Що відомо про чоловіка Ілони Гвоздьової: спільне життя в будинку мрії

Хвороба чоловіка

Однак зараз стосунки подружжя щасливі та надійні. Пара виховує двох спільних дітей – доньку Валерію та сина Домініка. Родина живе у розкішному заміському будинку. Після початку повномасштабного вторгнення їхній зв’язок зміцнився, проте війна принесла й труднощі у сім’ю. Наразі Іван Хом’ячук проходить регулярні обстеження, адже на тлі стресу почав страждати від алопеції (патологічного випадіння волосся). У своєму Instagram Ілона Гвоздьова інколи показує чоловіка, на кадрах видно, що захворювання лиш прогресує.

Що відомо про чоловіка Ілони Гвоздьової: спільне життя в будинку мрії
Що відомо про чоловіка Ілони Гвоздьової: спільне життя в будинку мрії

Схожі статті

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.