Як виглядають діти 66-річного Павла Зіброва: на сина від першого шлюбу співак не має часу

Відомий український співак Павло Зібров, окрім успішної музичної кар'єри, також гордо носить звання багатодітного батька. Що відомо про дітей Зіброва від різних шлюбів?

Перша дружина Павла Зіброва

Павло Зібров віднайшов своє перше кохання ще у студентські роки. Майбутня зірка освідчився дівчині, що навчалась у київській консерваторії. Це було кохання з першого погляду, тож пара щиро вірила, що воно триватиме все життя. В цих стосунках у Зіброва народився первісток – син Сергій. Однак невдовзі після народження малюка між молодим подружжям почали виникати непередбачувані труднощі. Через деякий час Павло дізнався про зраду з боку дружини, зібрав речі та пішов геть. На той момент маленькому Сергію було всього 2 роки.

Другий шлюб Павла Зіброва

Протягом наступних 10 років чоловік не міг побудувати нові стосунки, його порятунком стала жінка на ім’я Марина, що пізніше стала його другою дружиною. Пара спільно виховувала сина Марини від першого шлюбу. На той момент Сашку було 11 років і хоч він не одразу прийняв вітчима, згодом вони побудували міцні та теплі стосунки. Наразі Олександр веде непублічне життя. Також у Марини та Павла народилась спільна дитина – донька Діана.

Павло Зібров розповів, як виглядають та чим займаються його діти
Павло Зібров розповів, як виглядають та чим займаються його діти

Що відомо про дітей Павла Зіброва

Раніше співак згадував в одному з інтерв’ю свого першого сина та зізнавався, що Сергій не спілкується ані з його дітьми, ані з Мариною. Навіть зустрічі з батьком відбуваються надто рідко, як пояснює сам Зібров:

“Він давним-давно одружився. Своя сім’я – відрізаний ломоть. У мене своя сім’я. Своїх гастролі, своїх проблем, своїх тем, що ходити в гості до свого сина від першого шлюбу у мене немає часу”

Павло Зібров розповів, як виглядають та чим займаються його діти
Павло Зібров розповів, як виглядають та чим займаються його діти

Подробиць про взаємини із сином Зібров не розкриває, проте запевняє – якщо Сергій звернеться до нього про допомогу, він ніколи не відмовить. Відомо, що чоловік не пішов по стопах зіркового батька, тож не веде публічне життя, а займається підприємницькою діяльністю.

А ось 26-річна донька Павла Зіброва працює пліч-о-пліч з батьком, Діана є менеджеркою на піарницею артиста. Працює над його іміджем та допомагає татусю бути на одній хвилі з молоддю. Також відомо, що дівчина зустрічається з бізнесменом Андрієм Іщенком та мріє про розкішне весілля.

Павло Зібров розповів, як виглядають та чим займаються його діти
Павло Зібров розповів, як виглядають та чим займаються його діти

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.