“Кинула і послала”: В’ячеслав Узелков пояснив, чому приховує свою наречену і не показує її навіть колегам

Відомий український спортсмен В'ячеслав Узелков нарешті публічно прокоментував своє бажання приховати наречену від чужих очей та пояснив чому.

Розлучення В’ячеслава Узелкова та Марини Боржемської було вельми гучним та скандальним. Пара не могла вирішити свої проблеми без привернення уваги публіки і, врешті-решт, була вимушена розповісти, що відбувається.

Так, ініціатором спілкування з пресою став саме В’ячеслав, який розповів журналістам, що колишня дружина не дозволяє йому бачитися з дітьми, а також налаштовує їх проти нього. Мовляв, він навіть не може поговорити з ними по телефону.

В свою чергу Марина не стала мовчати та також розповіла, що її старший син самостійно приймає рішення на рахунок батька і не бажає з ним спілкуватися через те, що відбувалося до безпосереднього розставання. Їй навіть доводилося його умовляти, щоб він поговорив з татом.

В’ячеслав Узелков розповів, чому приховує свою наречену

Узелков показав, як сумує за своїми дітьми
В’ячеслав Узелков розповів, чому приховує свою наречену

Попри гучний скандал та постійні розбірки В’ячеслав неодноразово зізнавався на всю країну, що все ще кохає колишню дружину Марину. Він намагався зав’язати стосунки з іншими жінками, але кожного разу на них лягала тінь екс-благовірної.

І лише 2 роки тому він вразив публіку зізнанням про те, що прийняв рішення одружитися. Він зробив пропозицію руки і серця своїй наречений і вже заговорив про весілля. Але розпису не сталося. Імовірно завадили останні події в країні.

Нещодавно зірка знову вирішив нагадати про свій новий статус та опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook повідомлення про свої заручини. У відповідь Василь Вірастюк поцікавився, чому В’ячеслав Узелков не показує свою майбутню дружину та не задовільнить цікавість публіки.

У відповідь В’ячеслав Узелков заявив, що одну свою кохану він вже показував, і це до нічого хорошого не призвело.

В’ячеслав Узелков розповів, чому приховує свою наречену

“Я вже показував одну і говорив на всесвіт. Вона мене кинула і послала. Тому нікому нічого про неї”.

Цією відповіддю він натякнув на свою екс-дружину Марину Боржемську, з якою кілька років тому розлучився.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.