Що приховує особисте життя суддів “МастерШеф”: Мартиновська, Хіменес-Браво та Ярославський розкрили правду

Судді реаліті-шоу "МастерШеф" попри участь в проєкті, також мають основну роботу. Більшість свого часу зірки проводять у власних ресторанах, однак влаштувати особисте життя шеф-кухарям також вдалось

Ольга Мартиновська

Попри насичене життя та постійну роботу, задля кар’єри шеф-кухарки, Ольга Мартиновська вже була у шлюбі та навіть має 7-річну донечку Віру. Зі своїм обранцем Іваном Кобцем Ольга познайомилась на спільній роботі, в одному зі столичних ресторанів.

“Я на той час багато працювала, у мене було навчання, “МастерШеф”, відносин не було і я з голодухи легко закохалася. Ми були різні”, – зізнається зірка.

Однак Мартиновська вірила, що зможе змінити чоловіка, тож пара одружилась, а згодом у них народилась дитина. Проте навіть маленька Віра не врятувала стосунків, що з кожним днем сходили нанівець. В одному з інтерв’ю ведуча “МастерШеф” розповідала, що Іван був безініціативним та не докладав зусиль, аби підійматись по сходинках кар’єрної драбини. Ініціаторкою розриву була Ольга, вона розпочала відверту розмову про розлучення після 5 років спільного життя.

“Це той стан, коли ти прочитав книжку, закрив і все, а продовження нема. Другий том ніхто не збирається писати, а перший ти вже вивчив на пам’ять”, – коментує рестораторка.

Все про особисте життя суддів кулінарного шоу МастерШеф
Все про особисте життя суддів кулінарного шоу МастерШеф

Восени цього року Мартиновська зізналась, що вперше за тривалий час знову закохалась. Вже понад 3 місяці зірка перебуває в стосунках з бойфрендом, особистість якого тримає в секреті.

Володимир Ярославський

А ось Володимир Ярославський про своє особисте життя жодних деталей не розкриває. Чоловіку часто приписують роман із колегою Ольгою Мартиновською, адже зірки публікують спільні знімки та навіть пристрасно цілують одне одного на камеру. Самі ж судді “МастерШеф” спростовують чутки та наголошують на виключно дружніх стосунках.

Ярославський стверджує, що не вміє знаходити спільну мову в побуті, через важкий характер, тож і досі не знайшов кохання свого життя.

Все про особисте життя суддів кулінарного шоу МастерШеф
Все про особисте життя суддів кулінарного шоу МастерШеф

Ектор Хіменес-Браво

Наразі колумбійський шеф-кухар перебуває у стосунках. Спільне майбутнє знаменитість вирішив будувати з українкою. Раніше пара часто публікувала спільні знімки у свої фотоблоги в Instagram, але після початку повномасштабного вторгнення таких світлин з’являється значно менше. Все тому, що молода дівчина Ектора зараз перебуває в Польщі. Пара зідзвонюється щодня, а інколи колумбійський шеф приїздить до своєї коханої.

“Ми разом вже дуже довго, я не хотів афішувати стосунки, бо є багато людей, які не розуміють цього”, – раніше розповідав Хіменес-Браво.

Все про особисте життя суддів кулінарного шоу МастерШеф
Все про особисте життя суддів кулінарного шоу МастерШеф

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.