76-річна Софія Ротару не змогла стримати себе та звернулася до українців: на Різдво залишилася одна?

Знаменита українська співачка Софія Ротару вперше за довгий час перервала своє мовчання та звернулася до співвітчизників на честь святкування Різдва Христового.

Як відомо, після 24 лютого Софія Ротару припинила виходити на зв’язок зі своїми фанатами. Хоча зірка і до цього не була надто активною користувачкою соціальних мереж, за ці 2 роки її зв’язок з шанувальниками став ще слабшим. За словами її рідної сестри Аурелії, зірка здебільшого перебуває у себе вдома, нікуди не виїздить та надає перевагу відпочинку в сімейному колі.

Софія Ротару не змогла стримати себе та звернулася до українців

Софія Ротару покинула Україну
Софія Ротару не змогла стримати себе та звернулася до українців

Останні декілька місяців Софія Михайлівна до того ж потрапляла у скандали. Наприклад, не так давно з’явилася інформація про втечу її онука Анатолія за кордон. Преса повідомляла, що юнак виїхав не просто за допомогою необхідних документів, а мовляв йому в цьому допомогли зв’язки артистки. Правда це чи ні, досі залишається загадкою. Тим паче, що сама Ротару не коментувала дані обговорення.

Така пильна увага до її онука також пояснюється тим, що молода людина намагався незаконно покинути територію України на початку березня 2022-го. Разом зі своїм батьком Русланом він був зарештований під час спроби втекти на плоту. Вже наступного дня обидвох чоловіків відпустили, а інформації про кримінальне провадження щодо порушення закону взагалі не було.

Лайма Вайкуле запевняє, що Софія Михайлівна продовжує перебувати на території України. Це попри те, що російська преса говорить про втечу артистки до Італії, і навіть придбання нею цінної нерухомості.

Софія Ротару не змогла стримати себе та звернулася до українців

Натомість Софія Михайлівна приховала на своєму акаунті в Instagram можливість побачити місцеположення володарки сторінки. І за увесь цей час лише нещодавно звернулася до українців з привітаннями на честь Різдва Христового. Востаннє Софія Михайлівна зверталася до своїх фанатів на день свого народження, коли попросила вкласти гроші у її благодійний фонд, який допомагає сім’ям захисників.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.