Відоме ім’я найбагатшої жінки України, і це не Кароль, Полякова чи Камалія: вона обскакала всіх інших

Впродовж 20 років статус найбагатшої жінки України належав Камалії. Цього статусу вона досягла доволі просто — ставши дружиною пакистанського мільярдера.

Цього року Камалія повідомила про те, що її шлюб з мільярдером Мохаммадом Захуром добіг кінця. Ще влітку шанувальники сподівалися на примирення пари, але зараз артистка активно говорить про те, що це кінець. І це також означає, що співачка, імовірніше за все, більше не може вважатися найбагатшою в Україні.

ЗМІ розповіли, хто став найбагатшою жінкою України

За кого Світлана Лобода вийшла заміж
ЗМІ розповіли, хто став найбагатшою жінкою України

А от естафету імовірніше за все перехопить Світлана Лобода, яка може похизуватися дуже великими статками, і при цьому не так давно знову стала українською співачкою, відвернувшись від російської федерації, де вона працювала останні 10 років.

Світлана Лобода вперше показала чоловіка
ЗМІ розповіли, хто став найбагатшою жінкою України

Світлана Лобода давно здобула славу найдорожчої зірки на вітчизняній естраді. Але співачка ніколи публічно не зізнавалася, яку саме суму отримує за концерти та виступи на корпоративах.

Проте її колишній продюсер та більше не подруга Нателла Крапівіна якось розкрила секрет найбільшого гонорару артистки. Продюсер спочатку не хотіла називати конкретну суму, але підтвердила суму у 400 тысяч доларів.

Цікаво, що подібні гроші не заробляють навіть українські зірки, які перемогли на Євробаченні. Так само Вєрка Сердючка з її командою можуть попросити за корпоратив близько 30-40 тисяч доларів. Бували суми і значніші, але Андрій Данилко ніколи їх не називав.

Так само, ні Тіна Кароль, ні Оля Полякова не досягали такої планки. До речі, Світлана Лобода неодноразово говорила, що її коханий чоловік, який є дуже заможною людиною не дає їй гроші на розвиток її музичної кар’єри. Хоча бізнесмен забезпечує свою родину, Світлана Лобода інвестує в себе самостійно.

Нагадуємо, що за офіційною версією, Світлана Лобода проживає за кордоном вже багато років. Якщо раніше їй приписували громадянство Мальти, то зараз зірка нібито проживає в одній з європейських країн. Де саме вона зараз знаходиться невідомо.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.