В окулярах, як у мами: як змінилася дочка Олени Мозгової та Девіда Аксельрода за рік – стала зовсім дорослою

Продюсер Олена Мозгова показала, як змінилася її молодша дочка Соломія, народжена у шлюбі зі співаком Володимиром Ткаченком, який відомий широкій публіці як Девід Аксельрод.

Продюсер Олена Мозгова мати трьох дочок. Дві старші – 28-річна Зоя та 25-річна Євгенія вже давно живуть самостійно і рідко з’являються разом із мамою. Молодшій Соломії, яка народилася в останньому шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом, лише 8 років. Знамениті батьки часто показують її у своїх соцмережах.

Олена Мозгова показала, як змінилася її дочка від Девіда Аксельрода
Олена Мозгова показала, як змінилася її дочка від Девіда Аксельрода
Олена Мозгова показала, як змінилася її дочка від Девіда Аксельрода
Олена Мозгова показала, як змінилася її дочка від Девіда Аксельрода

Так, напередодні Олена оприлюднила свіже сімейне фото на сторінці у Facebook. У кадрі мама із дочкою позували разом. На Альоні був чорний светр зі штанами чи спідницею. 8-річна Соломія стояла біля мами в милій сукні в горошок із чорним оксамитовим коміром. Її волосся було заплетене в коси, на очах окуляри для зору, як у мами.

Олена Мозгова показала, як змінилася її дочка від Девіда Аксельрода
Олена Мозгова показала, як змінилася її дочка від Девіда Аксельрода

Поки Мозгова милувалась своєю дочкою, дівчинка уважно дивилася прямо в об’єктив фотокамери. На цей раз Олена не просто підписала знімок, а поділилася своїм секретом виховання дітей.

За словами продюсера, вона намагається робити так, щоб зіткнувшись із неприємностями та проблемами, Соломія не боялася звертатися до мами, яка допоможе вийти із ситуації чи дасть правильну пораду.

“Виховуйте свою дитину так, щоб у разі якоїсь невдачі чи проблеми, першою її реакцією було не: «ой, мамо мене вб’є!», а «так, потрібно подзвонити мамі!»

У коментарях підтримали Олену. Деякі зазначили, що продюсер має досвід, адже вона вже виростила двох дочок.

Нагадаємо, що першу дитину Мозгова народила, будучи у стосунках із чоловіком, на ім’я Дмитро. Про цей союз Олена докладно ніколи нічого не розповідала. Батьком середньої дочки Євгенії є український співак Олександр Пономарьов. Він же змалку виховував і старшу Зою, яку вважає своєю прийомною дочкою. Якось на сторінці у Facebook Мозгова опублікувала фото з усіма своїми дівчатками.

 Олена Мозгова з усіма своїми доньками.
Олена Мозгова з усіма своїми доньками.

 

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?