Тоня Матвієнко зізналася, чому її старша дочка не від Мірзояна відмовилася жити з нею і поїхала до батька

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко вперше розповіла про те, що була вимушена боротися за свою дочку незадовго до зустрічі з Арсеном Мірзояном.

Зараз Тоня Матвієнко може дозволити собі вільно розповідати про події, які пережила її родина. Так, виконавиця вперше стала матір’ю у 16. Хоча сім’я підтримувала майбутню зірку та надавала їй усю необхідну допомогу, це все одно був доволі важкий досвід для артистки.

Тим паче, що стосунки з батьком дитини складалися нелегко. Врешті-решт, пара розійшлася. Старша дочка Тоні Уляна неодноразово розповідала, що її матір не могла впоратися з тими почуттями, які впали на її плечі. І через це спадкоємиця почувалася невпевнено.

Тоня Матвієнко зізналася, чому її старша дочка не від Мірзояна відмовилася жити з нею

Старша донька Тоні Матвієнко Уляна викреслила її з життя
Тоня Матвієнко зізналася, чому її старша дочка не від Мірзояна відмовилася жити з нею. Уляна

Перед тим як рушити на “Голос країни”, дівчина з’їхала до свого рідного батька. Нещодавно Тоня Матвієнко дала ексклюзивний коментар на рахунок цього періоду її життя і зізналася, що дійсно її дочка вирішила з’їхати в іншу сім’ю.

Однак, Тоня зробила все необхідне, щоб її повернути. За її словами, вона вирішила “увімкнути” не матір, а подругу, і таким чином повернула свою дочку.

“Був такий момент, коли ми з першим чоловіком розійшлися, і вона мені сказала, що поїде в ту родину жити. Я якраз потрапила на шоу “Голос країни”, але сім’я вирішила, що не маю часу на Уляну, і сказали їй : “Давай ти у нас поживеш, поки мама співатиме”. І переконали мою дитину. І тоді, щоб повернути старшу дочку, я стала для неї подругою. І все вийшло”

Втім, Уляна ще декілька років тому говорила, що насправді ситуацію змінив Арсен Мірзоян, завдяки якому її матір, по-перше, почувалася коханою та впевненою, а по-друге, зазнала певних змін, як особистість.

Зараз Уляна не живе зі своєю сім’єю. Вся справа в тому, що дівчина вже доросла і будує своє життя. Після 24 лютого вона евакуювалася разом з матір’ю та рідною сестрою до Португалії, і вже через декілька місяців зрозуміла, що занадто сумує за батьківщиною та повернулася до України. У той період вона з’їхала разом з друзями до квартири.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.