Вона вийшла заміж за іншого, а він 20 років шукав щастя в її обіймах: історія стосунків Данилка і Білоконь

Андрій Данилко та Інна Білоконь — найуспішніший український дует. Попри те, що вони виконують абсолютно різні ролі у своїх виступах, кожному вдалося по-своєму підкорити глядача.

Якщо хтось полюбляє сюжети від ненависті до дружби чи кохання, то історія стосунків Андрія Данилка та Інна Білоконь їм підходить. Уся справа в тому, що коли вперше майбутні зірки побачилися, то мали серйозну антипатію по відношенню одне до одного.

Але мало-помалу їхні взаємини переросли у товариські, а потім і в робочі. Вже не одне десятиліття подейкують, що насправді між Інною та Андрієм дещо набагато більше, ніж дружба. І все ще глядачі не отримують відповідей на свої запитання.

Андрій Данилко розповів про стосунки між ним та Інною Білоконь

Андрій Данилко розповів про стосунки між ним та Інною Білоконь

Можна сказати, що Данилко лише нещодавно почав відкриватися зі сторони особистої, як чоловік. І напевно початок цьому поклав його друг Ель Кравчук, який був сильно збентежений плітками про нетрадиційну орієнтацію свого друга і наперекір йому вирішив показати, що це не так.

Так, саме співак опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook фотографію своїх друзів Інни Білоконь та Андрія Данилка, які цілувалися в губи у Малібу.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Андрій Данилко розповів про стосунки між ним та Інною Білоконь

Кадри наробили скандалу, адже Білоконь давно заміжня, а Андрій Данилко не збирався розкривати деталей приватного характеру.

Мама Сердючки Інна Білоконь вперше показала чоловіка, якого обрала замість Андрія Данилко
Андрій Данилко розповів про стосунки між ним та Інною Білоконь

Як от журналісти почали помічати, що Андрій та Інна впринципі дуже близькі. До преси почали потрапляти все нові й нові фото, на яких зірки обнімаються, цілуються, шепочуться, і навіть тримаються за руки.

Андрій Данилко розповів про стосунки між ним та Інною Білоконь

Дуету вдалося пояснити, що це нічого не означає, і таким чином вони виражають свої дружні взаємини.

І лише рік тому виконавець ролі Вєрки Сердючки дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповів про свою мрію створити свою сім’ю. За його словами, він неодноразово намагався це зробити, але кожного разу терпів поразку, через що вирішив змиритися та прийняти свою долю.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.