Маша Єфросиніна розповіла, ким була на Новий рік в дитинстві: “Будеш, донька, узбечкою”. А хотіла лисичкою

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, ким була на Новий рік в дитинстві. Навіть у біографії зірок є маленькі розчарування.

На носі вже Новий рік, а отже настає пора, коли зірки починають ділитися своїми спогадами з дитинства і стають до своїх шанувальників ще ближчими і ріднішими.

На свята набагато простіше зблизитися як пересічним людям, так і знаменитостям. У ці дні люди здебільшого мають прекрасний настрій, сподівання на світле майбутнє та будують плани, які мають здійснитися наступного року.

Маша Єфросиніна розповіла, ким була на Новий рік в дитинстві

Єфросиніна зганьбилася в Мережі за витівку на інтерв'ю з Трінчер
Маша Єфросиніна розповіла, ким була на Новий рік в дитинстві

Нещодавно Маша Єфросиніна та Оля Полякова випустили нову серію свого ток-шоу, в якому розповіли про дитячі свята на Новий рік. Зокрема телеведуча зізналася, що не змогла отримати роль, про яку мріяла.

Маша Єфросиніна пофарбувала волосся у блонд
Маша Єфросиніна розповіла, ким була на Новий рік в дитинстві

“Мама привезла з Узбекистану тюбетейку. І моя мама, яка так замахалася завжди придумувати костюми мені, мама мені їх розшивала сама, і вона сказала: “***, тюбетейка! І мене є якась так штора в полоску. Будеш, доню, узбечкою!”. У мене темне волосся, ми наплетемо тобі косичок! Бо памʼятаєш, у узбечок косички, вони носили, і будеш ти узбечка! Я була узбечка. Я пережила це один раз. Прихожу я до школи, де має бути свято. Дівчата – білочки, сніжинки, метелики, принцеси, усі були принцеси. І узбечка! Рік ганьби і нормально! Але ж ніхт! Мамі сподобався цей атракціон і вона на наступний рік знайшла нову полосату тканину. І на другий, і на третій рік я знову була узбечка. Причому мама навіть не заморочувалася з косичками. Тому на всіх фотографіях їх дві. Білочкою я так і не побувала”, – зі сміхом пригадала Маша Єфросиніна шкільні роки.

Примітно, що у кадрі Маша та Оля постали у костюмах снігуроньок. Жінки загримувалися таким чином, що спочатку склалося враження, що на зйомках двоє Полякових. Зокрема про це повідомляли і глядачі, які одразу не зрозуміли, на кого перевтілилася Маша Єфросиніна.

Також до знімань доєдналася відома українська фотографиня Соня Плакидюк.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.