Мандрівник поїхав далі: Потап на свято Різдва без Каменських продовжує кататися світом. Вони не разом

Репер та продюсер Олексій Потапенко продовжує подорожі країнами світу і без дружини Насті Каменських. У своєму фотоблогу розповів, з якою метою відправився до Лондона.

Настя Каменських та Потап усіляко заперечують факт свого розлучення та приховують, як здається шанувальникам, негаразди у своїх стосунках. Спочатку про розпад союзу повідомив український блогер Богдан Беспалов, потім подружжя почало менше ділитися спільним контентом та разом з’являтися на публіці. Нині ж вони взагалі не відповідають на подібні питання від фанів у своїх соціальних мережах.

Потап повернувся до України та презентував нову композицію
Потап на свято Різдва без Каменських продовжує кататися світом

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram репер повідомив, що наразі перебуває у Лондоні, до речі, Різдво чоловік зустрів теж за кордоном, а не в колі рідних чи в компанії дружини Каменських.

За словами Потапа, в Лондон він прибув для зустрічі з представниками розважальної індустрії. Після цієї робочої поїздки, каже, що планує повертатися до України. Висловився, що давно усвідомив, що український сервіс вважає найкращим у світі, оскільки наші люди намагаються зробити все якнайкращим чином.

У новому дописі, з нагоди свята Різдва, продюсер привітав своїх підписників, а також зазначив, що Лондон – місце народження культових гуртів та легендарних артистів. Він завжди був центром музичної творчості та інновацій.

Нагадуємо, українська співачка Настя Каменських у розмові з шеф-кухарем Євгеном Клопотенком в програмі “Пекельні борошна”, вперше за довгий час відповіла, чи розлучається з Потапом. Артистка заявила, що у них з Олексієм у шлюбі все добре. Також зірка зазначила, що поділяє думку в суспільстві, що шлях чоловіка лежить через шлунок.

Потап та Настя Каменських

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.