Боб каре, але по-новому: Дантес нарешті наважився змінити імідж – як виглядає зараз колишній Дорофєєвої

Нарешті, кучерявий від природи співак Володимир Дантес вирішив прислухатися до прохань своїх фанатів і причесався. Що з цього вийшло, дивіться далі у матеріалі.

Володимир Дантес, який уже багато років ходить з однією і тією ж зачіскою, зважився на експеримент і вперше з’явився перед публікою з новою зачіскою.

Так, напередодні в Мережі з’явилося жартівливе відео, яке було записане разом із українськими коміками Василем Байдаком, Антоном Тимошенко та іншими, на честь відкриття нового збору для ЗСУ. У кадрі артист вперше з’явився без своїх фірмових кучериків з гладко вирівняним на праску волоссям, розчесаним на прямий проділ. Вийшов ідеальний боб каре.

Володимир Дантес вразив новою акуратною зачіскою
Володимир Дантес вразив новою акуратною зачіскою

Володимир Дантес пожартував, що зробив це заради своїх шанувальників, які весь цей час просили його доглядати волосся і розчесатися. Кардинальні зміни на вигляд дуже вразили шанувальників. Багато хто відзначив, що тільки заради нової зачіски Дантеса “готові “задонатити” на ЗСУ”, хтось припустив, що “це найкраще перетворення на Гоголя”.

Володимир Дантес вразив новою акуратною зачіскою
Володимир Дантес вразив новою акуратною зачіскою

Сам Володимир поставився до експерименту з великим гумором. Сумніваємося, що колись ще шанувальники зможуть побачити його з такою зачіскою.

Нагадаємо, що після розлучення з Надею Дорофєєвою творча кар’єра Дантеса, який уже встиг спробувати себе в гумористичному розмовному жанрі, а також у блогерстві, знову пішла вгору. Його нові пісні знову почали обіймати верхні рядки рейтингів, а програми за участю артиста набирають десятки тисяч переглядів. На особистому фронті так само все потихеньку налагоджується. Нагадаємо, що Володимир Дантес зараз живе з колишньою дружиною свого друга – блогера та ресторатора Михайла Кацуріна, який цього літа одружився з його екс-дружиною Надією Дорофєєвою.

У сімейне життя Дантеса і Дорофєєвої втрутився інший чоловік
У сімейне життя Дантеса і Дорофєєвої втрутився інший чоловік

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.