Колишня дружина Остапчука Христина Горняк відповіла, чи шкодує про шлюб з шоуменом: “Моє життя, мій досвід”

Ексдружина шоумена Володимира Остапчука, нотаріус Христина Горняк розповіла, чи шкодує про шлюб з медійним чоловіком. Також зізналася, чи важко пережила розлучення.

У 2022 році Христина Горняк та Володимир Остапчук таємно розірвали свій шлюб. Колишні не хотіли публічно коментувати, яка причина такому рішенню, а тому зараз ця тема досі актуальна серед багатьох питань шанувальників. Зокрема, підписники, користуючись нагодою в соціальній мережі Instagram, спочатку поцікавилися у Христини, чи виходила б вона заміж за Володимира зі знанням, що буде далі.

Горняк та Остапчук
Христина Горняк відповіла, чи шкодує про шлюб з шоуменом Остапчуком

Цьому питанню Христина присвятила цілий допис з відвертою розгорнутою відповіддю. За словами блогерки, якщо повернутися назад, то вона б все залишила без змін. Висловилася, що це її життя та досвід.

Додала, є багато за що завдячувати, але багатьох факторів вона не хоче бачити у своєму особистому житті, особливо те, що порушує її цінності й кордони. Інші фоловери з цікавістю запитали у Христини, чи важко вона пережила розпад союзу. Блогерка підкреслила, що тема розлучення з Остапчуком дуже актуальна.

Зауважує, що вона дівчина, яка ладна переживати біль, відчай та давати волю емоціям у вигляді сліз. Головне це те, що в кінцевому результаті почувається щасливою. Крім того, зазначила, що в будь-якому випадку завжди обиратиме себе та свій психологічний стан.

Христина Горняк відповіла, чи шкодує про шлюб з шоуменом Остапчуком

Нагадаємо, після розлучення з нотаріусом Христиною Горняк, шоумен Володимир Остапчук побудував стосунки з журналісткою Катериною Полтавською, з якою, подейкують, вже одружився. Втім, пара спростувань чи підтверджень здогадкам шанувальників відверто не надає. Сама ж Горняк вірить, що незабаром зустріне своє справжнє кохання та не виключає думки, що вийде заміж вдруге.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.