Дан Балан потрапив у гучний скандал в Молдові через “неадекватний” стан на концерті: “Я дуже розчарований”

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан дав великий концерт на своїй батьківщині, але потрапив у неймовірно гучний скандал. Що ж сталося?

Про свій намір приїхати на батьківщину та дати великий концерт Дан Балан повідомив ще декілька місяців тому. І звичайно, жителі Молдови неймовірно чекали на цей день, адже найбільша зірка їхньої країни не влаштовувала подібних заходів впродовж 5 років. На одній сцені з артистом також опинилася його матір Людмила, яку дуже люблять в країні.

Дан Балан потрапив у скандал через концерт в Кишиневі

Дан Балан розповів про свою співпрацю зі співачкою з Узбекистану
Дан Балан потрапив у скандал через концерт в Кишиневі

Концерт відбувся 24 грудня, а вже наступного дня в мережі здійнявся небувалий скандал. Виявляється, далеко не всі оцінили виступ артиста, а також повірили у його професійність. Справа в тому, що серед шести тисяч глядачів, які опинилися в глядацькому залі, знайшлися ті, і їх немало, хто вважає, що Дан Балан перебував в неадекватному стані і почали ділитися своїми думками на рахунок того, як саме він до нього дійшов.

Одним із користувачів, які розкритикували виступ Балана, став мер Єдинець Костянтин Кожокару. Він припустив, що артист перебував під впливом на**отичних засобів.

“Я дуже розчарований. Якщо це називається національною цінністю, я хочу, щоб ця нецінність залишалася подалі від моєї країни. Шкода, дуже шкода… Я справді вірив у його талант”, — написав у Facebook Костянтин Кожокару.

Інші користувачі вважали, що поведінка Дана Балана на сцені була продиктована тим, що він хильнув зайвого перед виступом. Примітно, що на початку концерту він дуже багато говорив між композиціями. Також зірка декілька разів спіткнувся.

Дан Балан на цей рахунок не давав жодних ні офіційних коментарів, ні повідомлень, наприклад, на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Поки що скандал тільки набирає обертів, і можливо виконавцю таки доведеться розставити усі крапки над “і” та пояснити, що відбувалося під час його виступу. Тим паче, що велика частина глядачів вірить у те, що Дан Балан вів себе професійно, і жодних проблем, які варто було б обговорювати публічно та зі звинуваченнями не було.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.