Микита Добринін розповів, що найбільше цінує в стосунках з дівчиною: чого не вистачило Даші Квітковій?

На початку 2023 року, кохана Нікіти Добриніна, блогерка Даша Квіткова заявила про розлучення з шоуменом. Наразі серце чоловіка вільне, однак Добринін поділився, що може підкорити його

Розлучення зіркової пари

В січні 2023 року Даша Квіткова несподівано заявила про розрив з Нікітою Добриніним. Знаменитості залишились в гарних стосунках та продовжують виховувати спільного сина Лева, що народився влітку 2021 року. Експодружжя з повагою висловлюється одне про одного в медіапросторі, однак протягом тривалого часу не розкривало справжньої причини розлучення. У нещодавньому інтерв’ю Добринін вперше прокоментував цю тему:

“Це були серйозні стосунки, з дуже сильними почуттями. Але, на жаль, трапляється і так. Не збігаються цілі, не збігаються цінності в житті”

Екс-Холостяк Микита Добринін розповів, що найбільше цінує в стосунках
Екс-Холостяк Микита Добринін розповів, що найбільше цінує в стосунках

Нові стосунки Добриніна

Нещодавно Мережею почались ширитись чутки про новий роман Нікіти Добриніна. Річ у тім, що телеведучий опублікував Insta-storie, де засвітив побачення із загадковою обраницею. На знімку було видно лиш волосся і телефон дівчини. Проте допитливі користувачі все ж змогли розкрити особу супутниці Добриніна. Як виявилось, нею стала блогерка Чара Хорив.

Після спільної зустрічі Чара зауважила у своєму фотоблозі, що не має пари та щиро насолоджується життям на самоті. Проте опублікувала світлини з розкішним букетом, який їй подарував Добринін, можливо, знаменитостей пов’язують теплі дружні стосунки.

Екс-Холостяк Микита Добринін розповів, що найбільше цінує в стосунках
Екс-Холостяк Микита Добринін розповів, що найбільше цінує в стосунках

Що Добринін цінує в стосунках

Нещодавно шоумен з’явився в інтерв’ю для YouTube-проєкту Аліни Шаманської. Чоловік розкрив деталі, що стосуються його особистих вподобань. Бажання відправитись з дівчиною на відпочинок – перша ознака закоханості Добриніна. Він зізнався, що дуже цінує комфорт, тож про спільний вікенд мріє лиш з тими, до кого має почуття. Також Нікіта досить тактильний, тому для нього важливе бажання просто обіймати дівчину.

“Для мене дуже важливо, що людина мене як мінімум не дратує. Коли хочеться проводити багато часу. Коли прокидаєшся з людиною і кайфуєш від цього”, – коментує телеведучий.

Екс-Холостяк Микита Добринін розповів, що найбільше цінує в стосунках
Екс-Холостяк Микита Добринін розповів, що найбільше цінує в стосунках

Схожі статті

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?