“Завжди домінував”: після новини про розлучення з чоловіком Юлія Саніна розповіла, що сталося в сімʼї

Представник Юлії Саніної дав ексклюзивний коментар на рахунок новини щодо її імовірного розлучення з чоловіком та спростував дану інформацію. Що відбувається?

Юлія Саніна та її чоловік Валерій Бебко являються парою, навколо якої ніколи не буває жодних пліток. Закохані ретельно слідкують за інформаційним полем і завжди підтримують свою репутацію.

Нещодавно, тим не менш, скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що пара нібито знаходиться на межі розлучення.

Юлія Саніна розповіла, що сталося в її сімʼї

Юлія Саніна розповіла, що сталося в її сімʼї

Так, за його словами, усе стало набагато гірше саме через те, що нібито Валерій домінував у стосунках, а Юлія за цей час виросла і змінилася як жінка. Тим не менш, Богдан не став стверджувати, що розлучення станеться, але підкреслив, що складнощі у пари все ж таки є.

“Юлія розуміє, що її відносини сягають якогось логічного завершення. Але вона виросла, змінилася як особистість, як жінка. І зараз думки щодо розвитку у Вала та Юлії відрізняються. Тому не можу сказати, що вони розлучаються прямо зараз, але вони переживають дуже складну кризу”

Представник музичного гурту одразу ж вийшов на зв’язок після появи новини в мережі та дав спростування на цей рахунок. За його словами, ніякого розлучення немає, а у такий важкий період для країни, не варто концентруватися на проблемах зіркового подружжя.

Юлія Саніна розповіла, що сталося в сімʼї

Нагадуємо, що пара познайомилася у 2009-му. За 3 роки вони змогли побудувати міцні стосунки, які згодом переросли у не менш міцний шлюб. 2012-го відбулося пишне весілля. Незабаром у пари народився син Данило.

Зірки здебільшого ведуть доволі стриманий образ життя, не привертають увагу скандалами чи відвертими інтерв’ю, зберігаючи усі деталі в секреті. Приватна сторона стосунків Юлія та Валерія завжди залишається табу для обговорення з пресою.

Тому зовсім не дивно, що представник музичного гурту Кір’янов одразу відгукнувся на прохання журналістів роз’яснити, що відбувається між молодими людьми, і чи є у фанатів причина хвилюватися за їхнє спільне майбутнє.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?