Потап зізнався, де і з ким зустріне Новий рік: запрошені тільки найрідніші, і не факт, що Каменських теж

Потап після довгих роз'їздів за кордоном, нарешті, повернувся до України, щоб разом із сім'єю зустріти Новий Рік. Хто складе реперу компанію і чи там буде Настя Каменських?

В останні кілька місяців У Мережі активно поширюються чутки про розпад однієї з найвідоміших пар в українському шоубізнесі – співачки Насті Каменських та продюсера Потапа. Про це говорять не лише шанувальники, а й колеги, посилаючись на інформацію “достовірних джерел” із близького кола сім’ї.

Настя Каменських та Потап розлучилися
Настя Каменських та Потап розлучилися

Так, вдомий блогер Роман Беспалов у своєму останньому відео, де ділиться новинами про зірок, розповів, що у Каменських, нібито, вже з’явився новий коханець, проте з Потапом вона теж підтримує стосунки, але вже як бізнес-партнери. До того ж всі звернули увагу на те, що пара останнім часом практично не з’являється разом. Після промотуру по США, подружжя роз’їхалося по різних країнах. Різдво Настя відзначила вдома, у той час, як Потап у Великій Британії.

Потап повернувся до України і розповів, з ким зустріне Новий рік
Потап повернувся до України і розповів, з ким зустріне Новий рік

А напередодні репер раптово повернувся до України. Про це стало відомо з його поста в Instagram, де на фотографії Потап позує разом зі своїм єдиним сином Андрієм, народженим у шлюбі з Іриною Горовою.

“Новий рік, удома з найріднішими”, – коротко підписав знімок Олексій.

Коханій дружини поряд не спостерігалося. Водночас Каменських опублікувала свої студійні фотографії та розмірковувала на високі теми.

Зазначимо, що нещодавно син Потапа Андрій Потапенко дав перше у житті інтерв’ю, де ні слова не сказав про свого зіркового батька. У короткому коментарі він представився як син Ірини Горової. У розмові з юною блогеркою підліток поділився своїми планами на майбутнє, а також зізнався, що попри те, що має можливість перебувати за кордоном, хоче жити в Україні.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.