Олега Винника, Потапа і Влада Яму послали на три букви, і ось за що: в Україні цих зірок більше не чекають

Актор та зірка гумористичного проєкту "Ліга сміху" Фіма Константиновський різко висловився про зірок-втікачів. Він розповів, чому має надію, що Винник, Потап та Яма назавжди зникнуть з екранів

Днями гуморист та волонтер Фіма Константиновський завітав на інтерв’ю для YouTube-каналу Сергія Лиховиди. В новому випуску “Розмови” Фіма поділився, як змінилось його життя від початку повномасштабного вторгнення та пригадав про лідерів думок, що покинули Україну.

Константиновський прокоментував позицію таких українських зірок, як Потап, Олег Винник та Влад Яма. На думку гумориста, ці публічні діячі висловились про війну, аби зафіксувати та зберегти своє місце в шоубізнесі, а їхні слова підтримки та дописи з-за кордону звучать абсурдно.

“Найсмішніше, коли вони імітують те, що вони начебто нас розуміють там”, – каже Фіма.

Учасник Ліги Сміху послав Олега Винника, Потапа і Влада Яму
Учасник Ліги Сміху послав Олега Винника, Потапа і Влада Яму

Також чоловік додав – має надію, що про таких лідерів думок швидко забудуть, адже:

“Є люди, які зрадили країну і своїх прихильників. Сподіваюсь, коли приїде Винник в країну – він піде на*уй. Коли повернеться Потап – він піде на*уй”, – різко висловився волонтер.

У інтерв’ю артист сказав, що шанувальники та загалом користувачі Мережі швидко забувають про скандали та проблематичні дії зірок. На думку Фіми, ці діячі повинні назавжди зникнути з телеекранів.

“Люди, які зрадили країну, по факту зрадили, я не можу до них ставитись так, як до всіх інших”, – коментує Константиновський.

Учасник Ліги Сміху послав Олега Винника, Потапа і Влада Яму
Учасник Ліги Сміху послав Олега Винника, Потапа і Влада Яму

На завершення комік пригадав скандальні публікації Потапа у TikTok та заявив, що впливовці не повинні витрачати час аудиторії на безглузді речі. Також Фіма наголосив, що раніше публічно не коментував схожі ситуації, аби зайвий раз не нагадувати людям про існування зірок-зрадників.

Схожі статті

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

“А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.