“Я хочу відчути щастя материнства”: колишня дружина Остапчука Горняк відповіла, чи хотіла би мати дітей

Колишня дружина українського шоумена Володимира Остапчука, нотаріус Христина Горняк відповіла, чи хоче відчути на собі, що таке материнство. Жінка не переймається, що в 37 років досі не народила.

Спілкуючись відверто з фоловерами в соціальній мережі Instagram, Христина Горняк присвятила деяким темам цілі дописи. Зокрема, блогерка не оминула питання, чи не жалкує вона про шлюб з Володимиром та чи відмотала б час назад, аби знала, чим все закінчиться. Також не залишила без уваги найчастіші запитання в її повідомленнях про народження дітей.

Син Софії Ротару кинув оком на Христину Горняк
Христина Горняк відповіла, чи хотіла би мати дітей

За словами Христини, всьому свій час, і значить у Всесвіту на це свої плани. Блогерка хоче відчути смак материнства та впевнена у тому, що зможе це пройти у майбутньому. Переконана, від висловлювань, що у свої 37 років вона не народила, нічого не зміниться.

“Я хочу відчути щастя материнства, і впевнена, я це відчую, дасть Бог, але я сильна і нормально сприймаю думку оточуючих”, – висловилася Горняк.

Додала, для неї варіанти бути поки без дітей та народити спадкоємця для себе, живучи без чоловіка і родини повноцінно, теж норма. Втім, якщо для когось цей фактор є неприйнятним, то вважає також це нормальним явищем, оскільки всі ми різні.

Нагадуємо, блогерка Христина Горняк розвіяла чутки, що увела шоумена Володимира Остапчука з родини, коли той ще був у шлюбі з першою дружиною Оленою Войченко. Вона чесно відповіла, що обрала вільного чоловіка, а його дітки від цього союзу їй не заважали. Закликала не вірити пліткам та підсумувала, що не жалкує про свої кроки в минулому, а ті, за які себе винила, після роботи з психологом пробачила і переглянула ситуацію інакше.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.