“Нічого не вийшло”: Наталія Могилевська розповіла про проблеми в стосунках з новим немолодим коханим

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх стосунків та розповіла, чому у неї з коханим могло не скластися.

Після 24 лютого Наталія Могилевська вирішила трохи потішити своїх фанатів та поділилася новиною про свої стосунки. Можна сказати, що зірка таким чином трохи зблизилася зі своєю аудиторією, а також намагалася її відволікти від проблем.

Наталія Могилевсько поділилась секретним рецептом приготування чаю
Наталія Могилевська розповіла про проблеми в стосунках

Особистість нового коханого зірка не розкрила. Але за її словами, вони були знайомі дуже давно. Мовляв, чоловік старший за неї, а також багато років провів за кордоном. Останні 2 роки він цілком та повністю присвятив своїй коханій жінці, гастролював разом з нею допомагав їй у питаннях, які не бралися вирішувати інші, а також всіляко підтримував артистку у її починаннях.

Наталія Могилевська розповіла про проблеми в стосунках

Наталя Могилевська розповіла про свого коханого
Наталія Могилевська розповіла про проблеми в стосунках

Наталя Могилевська заявила, що вона багато працювала над тим, щоб стати дружиною та жінкою, гідною міцних стосунків.

І мовляв, а на черзі в неї робота над собою, як над майбутньою матір’ю. Артистка сподівається, що їй все ж таки вдасться пізнати щастя виховувати власних дітей.

І при цьому вона зізнається, що ні про що не шкодує. Адже логічно, що Наталія Могилевська могла по спробувати побудувати з цією людиною спільне життя раніше. Але зірка заявляє, що у такому випадку в них би нічого не вийшло.

“Якби ми почали зустрічатися 20 років тому – ми були трохи знайомі – то в нас нічого не вийшло б. Тому що і я, і він хотіли щось заявити про себе світові. І сьогодні, у цьому віці, коли ми обидва стали спокійнішими, наші стосунки стали можливими”, – розповіла у своєму коментарі артистка.

Так, коханий Наталі Могилевської не тільки не проти її сценічної кар’єри, і замість того, бо чекати її вдома, супроводжує у концертному турі, але і допомагає їй у творчості, адже нещодавно доклав свою руку до створення нової пісні.

Зірка це високо цінить і з гордістю говорить про такі моменти у своїх взаєминах з коханою людиною.

Схожі статті

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?