Які жінки подобаються Арсену Мірзояну: розбираємо стиль конкуренток Тоні Матвієнко і Анни Мірзоян

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко є однією з найвідоміших медійних пар. Втім, мало кому відомо про перший шлюб артиста з колишньою дружиною Анною, з якою підтримує зв'язок.

Свою першу кохану артист показав публіці прихильникам, ще бувши з нею у шлюбі. Тоді вона була брюнеткою, а тепер перефарбувалася в рудий. Ексдружина співака подарувала йому двох дітей, обидвох хлопчиків. Тому, через спільних спадкоємців, Арсен не обриває всіх зв’язків з Анною.

Арсен Мірзоян із колишньою дружиною Анною
Арсен Мірзоян з колишньою дружиною Анною
Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна
Анна Мірзоян

Судячи зі світлин Анни в її соціальних мережах, жінка обожнює спорт, особливо танці, подорожує, любить мистецтво. Щобільше, після розлучення з Арсеном Мірзояном, прізвище чоловіка в своїх документах змінювати не стала.

Співак не приховує й того, що почав стосунки з другою дружиною Тонею, бувши ще в офіційному союзі з Анною. Відомо, що узаконити свої відносини шлюбом Мірзоян та Матвієнко наважилися у 2017 році.

До речі, до обговорень пересічних громадян нерідко потрапляють світлини Анни Мірзоян. Зокрема, фото, на якому жінка продемонструвала довгі та стрункі ноги, вбравшись у міні-шорти, подарувало їй чимало компліментів з приводу її зовнішнього вигляду. Крім цього, вона обожнює спортивний одяг, сукні, кросівки та туфлі на шпильці.

А ось українська співачка Тоня Матвієнко, завдяки своїй діяльності, для кліпів обирає яскраві ефектні образи. В житті зірка носить сукні з українською символікою та звичайні різноколірні сукні вільного крою, а також стильні сорочки й закриті костюми. У зв’язку з втратою мами, легендарної української співачки Ніни Матвієнко, у її гардеробі з’явилося чимало чорних стриманих речей.

Нагадуємо, Арсен Мірзоян розвіяв чутки про розлучення з Тонею Матвієнко. Переконав, що стосунки у їхньому шлюбі стали тільки міцнішими. Каже, що він ніколи не зраджував у сімейних відносинах. Вони з дружиною звикли обговорювати всі моменти, які їх не влаштовують.

Як зараз заробляє Арсен Мірзоян
Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?