51-річному Ектору Хіменесу-Браво розбили серце: невже зрада поклала кінець довготривалим стосункам шефа?

Відомий український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво розповів про неприємний інцидент, який у нього стався під час розмови з близьким другом. Детальніше в статті.

Колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво вже багато років працює на декілька країн. Зокрема, він активно розвивався в Канаді та Україні. В Києві йому вдалося відкрити лінійку ресторанів, стати суперзіркою українського телебачення та зарекомендувати себе як ледь не найкращого спеціаліста у своїй галузі.

51-річному Ектору Хіменесу-Браво розбили серце

Ектор показав, як святкував День народження
51-річному Ектору Хіменесу-Браво розбили серце

Станом на 24 лютого 2022-го Ектор знаходився у своєї мами в Колумбії. Неодноразово йому ставили це у провину. Мовляв, втік з країни, де заробляв багато років.

Шеф-кухар в свою чергу запевняв, що поїздка була запланованою, і точно не влаштована у якості евакуації. Вже через 2 тижні Ектор знаходився в Польщі, а через деякий час повернувся до України.

Кулінарний тільки активно підтримував своїх колег та друзів, а також глядачів, але з часом почав активно допомагати. В хід йшли усі ресурси: від грошей до фізичної праці.

Незабаром Ектор повідомив про те, що починає активно вивчати українську, адже раніше він обходився 3 мовами: рідною, англійською та російською.

Але навіть людина з такими заслугами не застрахована від критики, і тим паче від близьких людей. Нещодавно він розповів, як його друг розбив йому серце, заявивши, що він — не українець.

“Я просто в шоці, засмучений. Мій хороший друг сказав, що я не українець. Думаю, він більше не мій друг. Вони прозвучали з холодом в серці. Я розчарований і просто в мене немає слів. Можливо він думав, що бути українцем потрібен папірець та штамп”, — заявив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відомий шеф-кухар.

51-річному Ектору Хіменесу-Браво розбили серце. Скріншоти особистої сторінки зірки

Але вже наступного дня стало відомо про те, що чоловік вибачився і їм вдалося помиритися. Тож багаторічні взаємини не зруйновані, а Ектор зміг зрозуміти свого товариша.

Схожі статті

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.