Володимир Дантес вперше прокоментував скандал: взяли в шоу не його, а конкурента Кацуріна. І тут він переміг

Український співак та шоумен Володимир Дантес прокоментував скандал з відомим телеканалом "1+1". Знаменитість переконує, що не переймається щодо цього.

Раніше Володимир Дантес мав неприємний скандал з українським телеканалом. Співак поділилася у своєму Instagram інцидентом, який стався через жарт про людей, які підтримують власника групи “1+1 media” Ігоря Коломойського, оскільки цю особистість звинувачують у шахрайстві та “відмиванні” грошей і майна, які отримав злочинними методами.

Як виявилося згодом, слова шоумена йому відгукнулися. Так, Володимир розповідав, що він мав зніматися у новому різдвяному шоу каналу, що входить до медіахолдингу, в якому працюють люди, про яких пожартував. Після цього, ці працівники вирішили розірвати співпрацю із зіркою, а рішення пояснили просто, мовляв, це конфлікт інтересів.

Володимир Дантес віддав свою Tesla волонтерам
Володимир Дантес вперше прокоментував скандал

Цікаво, але на місце Володимира покликали зніматися нинішнього чоловіка його колишньої дружини, співачки Наді Дорофєєвої. Можна дійти висновку, що ресторатор Міша Кацурін зайняв місце Дантеса не тільки в його особистому житті, а ще й на роботі. Втім, у розмові з журналісткою проєкту “Ранок у великому місті”, він заявив, що не шкодує, адже зараз такі реалії, коли не потрібно ні про що думати, окрім як про допомогу ЗСУ.

Міша Кацурін пише пісня для Дорофєєвої
Міша Кацурін

Також додав, він не хвилюється про те, що його можуть перестати запрошувати зніматися на нові проєкти телеканалу. Бачимо, що за конфлікт Володимир не переймається, оскільки нині є речі, набагато важливіші.

Нагадуємо, про розлучення Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої стало відомо у 2022 році. Влітку цього року співачка вийшла заміж за ресторатора та блогера Мішу Кацуріна, а Дантес почав зустрічатися з його колишньою дружиною, бізнесвумен Дашею Кацуріною.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.