Дружина Влада Ями Ліліана поїхала від нього в іншу країну: хореограф вперше розповів про розбите серце

Дружина знаменитого українського хореографа Влада Ями не завжди бачила з ним своє майбутнє. Танцюристи якось розповів про їхнє непросте розставання.

Влад Яма та Ліліана Кудлай познайомилися, коли хореограф тільки почав свою телевізійну кар’єру. Саме тому молоді люди одразу зіштовхнулися з рядом проблем особистісного характеру. Хореограф навіть не приховував, що частина цих негараздів була пов’язана з його зірковою хворобою. Мовляв, увага жінок, публіки, а також дружні стосунки з Наталією Могилевською та чутки навколо їхньої пари давали про себе знати.

Влад Яма розповів, як розстався зі своєю дружиною

Влад Яма показав гламурне життя у Сполучених Штатах Америки
Влад Яма розповів, як розстався зі своєю дружиною

Так, в якийсь момент Ліліана не витримала популярності свого коханого та прийняла рішення про розставання. Влад спочатку прийняв цю ситуацію спокійно та гідно. Але чим більше часу проходило, тим важче було змиритися. Зірка зізнався, що в якийсь момент він міг поринути в себе та почати сумувати за колишньою. Це могло статися прямо посеред дороги, коли він був за кермом.

Чоловік вирішив, що йому необхідно повернути свою любов. Спочатку він вважав, що це буде просто, дзвонив Ліліані, але з’ясувалося, що вона його заблокувала. Емоції бурлили, і вже незабаром стало зрозуміло, що жінка взагалі виїхала з України та працює за кордоном.

Влад Яма розповів, як розстався зі своєю дружиною

Влад покинув все та поїхав за своєю жінкою. І хоча Ліліана спочатку не збиралася повертатися до колишнього, врешті-решт, його вчинок її переконав.

Пара довго не наважувалася одружуватися. До усіх рішень підходила з повагою, уважністю та розсудливістю. Навіть про народження свого первістка Я розповідати широкій публіці не поспішав. Але останні 6 років він веде доволі публічний образ життя, і заробляю за допомогою свого акаунту в соціальній мережі Instagram.

Влад Яма показав, як релаксує його дружина
Влад Яма розповів, як розстався зі своєю дружиною

По стопах чоловіка пішла і його дружина Ліліана, яка також активно розвивається в мережі. Зараз пара проживає в США, і, судячи з усього, не планує повертатися до України. Через це сімейству неодноразово діставалося від хейтерів.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.