Настя Каменських розсекретила, з ким планує відсвяткувати Новий рік: чоловік Потап в плани не входить?

Українська співачка Настя Каменських зізналася, де та з ким планує зустрічати 2024 рік. Гучних святкувань зірка не влаштовуватиме, оскільки вважає це недоречним.

В інтерв’ю, спеціально для редакції Люкс ФМ, артистка розповіла про найтепліший новорічний спогад, що найбільше любить в новорічних святах, обговорили улюблені страви, фільми, найнеочікуваніше місце, де знаменитість зустрічала Новий рік тощо.

Настя Каменських
Настя Каменських розсекретила, з ким планує відсвяткувати Новий рік

Найбільше привертає увагу відповідь співачки на питання, де планує зустрічати 2024 рік. За словами Каменських, вона хоче відсвяткувати з найближчими людьми в сімейному колі, втім, ніякої конкретики зірка не надала й так само не згадала за чоловіка Потапа. Додала, не влаштовуватиме гучних святкувань, бо вважає це недоречним, мовляв, краще цей ресурс витратити на якісь добрі справи.

“З найближчими людьми в тісному сімейному колі. Без гучних святкувань, бо зараз вони недоречні”, – відповіла Каменських.

В Мережі ширяться чутки про розлучення Олексія Потапенка та Насті Каменських, тому шанувальники далі намагаються докопатися до істини. За офіційною інформацією від самої співачки, у нещодавньому випуску “Пекельні борошна”, вона запевнила, що у них у шлюбі все добре.

Настя Каменських та Потап

Нагадуємо, український блогер Богдан Беспалов декілька днів тому на своєму YouTube-каналі “злив” інформацію про те, що співачка Каменських закрутила новий роман. За словами Богдана, вона знову покохала, однак продовжує підтримувати контакт з Потапом, дорікаючи йому, що він зіпсував їй життя та кар’єру, а тепер повинен вкладати у неї кошти.

Раніше Беспалов вже повідомляв про розлучення подружжя, але сама артистка спростовує всі плітки та запевняє, що у них в стосунках все добре.

Схожі статті

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьма

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.