Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова нарешті повідомила, що сталося зі співаком: “Тиск понизили”

Дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка приголомшила знімками коханого з лікарні. Незабаром, жінка пояснила чому йому знадобилася екстрена допомога.

Нещодавно дружина популярного українського артиста Віктора Павліка шокувала шанувальників фотографією чоловіка з лікарні. особистим Катерина Репяхова поділилася з підписниками в Instagram. На знімку співаку ставлять крапельницю.

“Інакше уявляла собі кінець року. Бережіть себе”, – підписала світлину Катерина.

Катерина Репяхова розповіла про самопочуття Віктора Павліка
Катерина Репяхова розповіла про самопочуття Віктора Павліка

Інфопривід відразу розлетівся мережею. ЗМІ всієї країни поспішили розповсюдити інформацію. Повідомлялося, що чоловіка госпіталізували. Але Катерина поспішила спростувати цю новину. Жінка повідомила, що ніякої госпіталізації не було, а лікарі приїжджали додому до подружжя.

Катерина Репяхова розповіла про самопочуття Віктора Павліка
Катерина Репяхова розповіла про самопочуття Віктора Павліка

Нічого серйозного зі здоров’ям Павліка не трапилося. Віктору поставили крапельницю, щоб збити зависокий тиск. Наразі він вдома та добре себе почуває. Репяхова визнає, що сама здійснила ґвалт та дякує підписникам за увагу та хвилювання. Жінка обіцяє повернутися до блогу вже наступного року.

“Чоловік вдома, був і є. Його не госпіталізували нікуди. Сама вчора дуже настрашилася. Дякувати Богу, нічого серйозного. Гіпертонічний, не ускладнений криз. Тиск понизили. Вже все добре. Дякую кожному за хвилювання”, – пояснила блогерка.

Катерина Репяхова розповіла про самопочуття Віктора Павліка
Катерина Репяхова розповіла про самопочуття Віктора Павліка

Нагадаємо, раніше блогерка розповідала, що співак має певні проблеми зі здоров’ям. А саме з серцевим клапаном. Більш того, на осінь цього року була запланована операція на серці Віктора. Сам співак, ніколи не скаржився на самопочуття, проте зазначав, що бути батьком у 50 складніше. Він займається своїм лікуванням, щоб якнайдовше бути поруч зі своїм маленьким синочком Михайликом.

Схожі статті

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?