Ексдружина Потапа Горова розповіла, чи справді їх спільний син ігнорує батька: “Дуже любить, поважає”

Колишня дружина відомого українського репера Потапа зізналася, як складаються взаємини між ним та його 15-річним сином. Чи насправді юнак ігнорує зіркового батька.

Відома продюсерка Ірина Горова вже 9 років, як розлучена з популярним репером та шоуменом Потапом. У експодружжя є спільний син. Юнаку зараз 15 років.

Нещодавно Андрій дав своє перше інтерв’ю, в якому представився як син Ірини Горової. Тоді хлопець й не згадав про зіркового батька. Тоді він поділився деталями свого життя. Андрій розповів, що навчається у дев’ятому класі у Києві. Хлопець не планує переїжджати за кордон, хоча йому сподобалося життя в Будапешті. Поділився юнак й планами на особисте. За словами зіркового сина, він планує одруження у 25 років, а дітей біля 30.

Горова розповіла про відносини відомого репера з сином
Горова розповіла про відносини відомого репера з сином

Це інтерв’ю наштовхнуло шанувальників на думку, що Андрій не спілкується з батьком. Проте, його мати Ірина Горова у проєкті “Ранок у великому місті” розповіла, що це неправда, а лише надумані чутки. Жінка запевняє, Андрій досить тісно спілкується з батьком, любить його та поважає. Чоловіки тісно спілкуються та періодично проводять час разом.

“Немає жодного прихованого посилу. І я вважаю, що це вигадана якась суперновина. Навпаки – вони дуже активно спілкуються, підтримують один одного”, – зізнається Горова.

Відома продюсерка розповіла про відносини Потапа з сином
Відома продюсерка розповіла про відносини Потапа з сином

Більш того, продюсерка розповіла, що Новий рік її син зустріне з Потапом. Де зустрінуть чоловіки 2024 рік вона не уточнила, але зізналася, що їх чекає подорож.

Нагадаємо, нещодавно Потав у своєму Instagram виклав спільну світлину з сином. На фото усміхнений 15-річний юнак в обіймах свого зіркового батька. Тож, говорити про їх погані відносини більше не доведеться.

“Новий рік, вдома з найріднішими”, – підписав пост репер.

Горова розповіла про відносини її сина з батьком
Горова розповіла про відносини її сина з батьком

Схожі статті

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?