Не Ротару: яке прізвище багато років тому змінила легенда естради – у паспорті співачки зовсім інші дані

Знаменита українська співачка Софія Ротару як і більшість її колег усе своє життя виступала на сцені під псевдонімом. Так аудиторія легше запам'ятовувала артистку.

Софія Ротару легенда не просто в Україні, але і на всьому пострадянському просторі. Зірка має безумовний авторитет, а також ідеальну репутацію і це попри те, що цю репутацію неодноразово намагалися зруйнувати. Зірка знає, як поводити себе з публікою, як розмовляти з пресою, чого варто говорити і чого не варто.

Колись її кар’єрою займався не син Руслан, а її коханий чоловік Анатолій Євдокименко. Він вміло просував її серед тисяч конкуренток, і зміг зробити зі своєю дружини справжню суперзірку.

Софія Ротару розсекретила своє справжнє прізвище

Софія Ротару не змогла стримати себе та звернулася до українців
Софія Ротару розсекретила своє справжнє прізвище

Артистка ж залишалася вірною своєму репертуару, а також ніколи не змінювала сценічного імені — Софія Ротару. Насправді ж майбутня знаменитість народилася під іншим прізвищем. У паспорті виконавиці було вказано Ротарь.

Але це далеко не всі секрети співачки. Виявляється, її псевдонім перегукується з історією її сімейства. У предка Софії Михайлівни прізвище було Ротарь, алн радянська влада наполягла на іншому варіанті, в результаті чого сім’я втратила фамільне ім’я.

Невідомо, чи взяла артистка після заміжжя прізвище свого чоловіка Євдокименко. Імовірніше за все, цього не відбулося через складнощі з документами та майном. Втім, усі інші члени сімейства носять прізвище саме покійного Анатолія.

Нагадуємо, що після 24 лютого українська та російська преса постійно обговорюють особистість Софії Михайлівни здебільшого через те, що вона утрималася від публічної позиції щодо останніх подій та обмежилася своїми співчуттями загиблим. Вже пізніше стало відомо, що у артистки є благодійний фонд, який займається фінансовою допомогою сім’ям захисників.

Софія Ротару показала найбільше кохання свого єдиного сина Руслана
Софія Ротару розсекретила своє справжнє прізвище

В мережі також з’являлася інформація про те, що зірка нібито проживає в Італії, але наближені до Софії Михайлівни говорять про її проживання в Україні. Мовляв, минулого року вона ховалася в у Львові, але 2023-у переїхала назад до Києва.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.