“Мені вже набридло”: Діанов вразив зізнанням про скандал з Олею Поляковою та розповів, що сталося

Відомий український захисник, який за останній рік серйозно подружився з Олею Поляковою дав ексклюзивний коментар на рахунок стосунків з нею.

Рік тому Оля Полякова наробила дуже багато шуму у зв’язку зі своїми взаєминами з Михайлом Діановим. Коли чоловік повернувся додому, артистка зустрілася з ним в місті, отримала від нього квіти, а потім настільки сильно подружилася з ним, що чоловік почав регулярно з’являтися в неї вдома.

Дійшло до того, що мережею пішли чутки про те, що Михайло нібито став коханцем артистки. І це при тому, що у цьому ж будинку проживає офіційний чоловік артистки Вадим Буряковський. Можливо, цей момент пояснюється тим, що в пресі на той момент ходили чутки про розлучення пари.

Діанов розповів, чому став менше спілкуватися з Олею Поляковою

Полякова привітала Михайла Діанова з Днем народження
Діанов розповів, чому став менше спілкуватися з Олею Поляковою

Михайло неодноразово давав коментарі на цей рахунок і запевняв, що в нього взагалі нічого немає з артисткою, окрім як дружніх стосунків. І мовляв, здебільшого він в гостях знаходиться у бізнесмена, а не в його дружини.

Втім, запевнити у цьому публіку йому не вдалося. А вже незабаром аудиторія почала помічати, що Діанов з’являється у компанії Олі набагато рідше, і не світиться в її особняку.

Нещодавно захисник дав ексклюзивний коментар на цей рахунок, і заявив, що не тільки менше спілкується з артисткою, але і навіть відмовив їй у візиті на її концерт, нібито через скандал, в який Оля потрапила 2 місяці тому, виступивши на гучному весіллі у держслужбовців. Але при цьому співачка та її зірковий друг залишилися у дуже прекрасних стосунках, і підтримують свої взаємини. Тобто, вони не посварилися, не конфліктують і продовжують товаришувати.

“Ми з нею не сварилися. Я був у гостях у Вадіка, у її чоловіка, а не в Олі. Мені вже набридло. Ми з нею не сварилися, вона дуже хороша людина. Я просто не пішов до неї на концерт і їй озвучив, що я не піду на концерт через те, що вона співала у злочинців на весіллі. Я навіть не так сказав. Я назвав два прізвища – Москва і цей. Ось і вся причина”

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.