Наталія Могилевська стала матірʼю і вперше розповіла про двох своїх дітей: “Це дійсно велика таємниця”

Знаменита українська співачка у новорічну ніч зробила неймовірний зізнання. З'ясувалося, що Наталія Могилевська є матір'ю двох дівчат. Що відомо про дітей?

Про те, що Наталія Могилевська імовірно стала матір’ю стало відомо ще декілька тижнів тому. Артистка засвітилася в Києві у компанії маленької дівчинки, яка називала її “мамою”. Новина швидко розлетілася соціальними мережами, але зірка не стала її спростовувати, просто проігнорувавши гамір навколо неї.

Але напевно ніхто не очікував, що артистка заявить про серйозні зміни в особистому житті прямо в новорічну ніч.

Наталія Могилевська зізналася, що удочерила двох дівчат

Наталія Могилевська зізналася, що удочерила двох дівчат

Так, співачка на концерті “Кварталу 95” заявила на всю країну, що стала матір’ю. Наталія Могилевська зізналася, що удочерила одразу двох дівчат.

“Саша, моя донечка, кілька разів рятувала життя молодшої, – заявила зірка на всю країну. – Їм просто потрібен час для того, щоб відчути себе в безпеці”

Артистка при цьому навідріз відмовилася показувати обличчя діток. За її словами, це в першу чергу продиктована бажанням їх захистити, адже вони відвідують школу і продовжують адаптуватися до нового життя.

“Це дійсно велика таємниця і таємницею залишиться якомога довше”

Наталія Могилевська стала матір’ю

Примітно, що Могилевська неодноразово отримувала питання щодо бажання усиновити дітей. Кожного разу вона відповідала, що розглядає цей варіант у майбутньому, але не можу на нього наважитися допоки в неї немає надійного чоловіка поруч, який зможе виконувати обов’язки батька. Втім, рік тому вона натякнула на свою готовність взяти на себе цю відповідальність, заявивши, що довго готувалася до ролі коханої жінки, і тепер настала черга готуватися до ролі матері.

Можна сказати, що артистка до цього йшла приблизно 15 років, адже вперше заговорила про бажання мати дитину в середині нульових.

Звичайно, дана новина одразу ж наробила дуже багато шуму у концертній залі, адже аудиторія взагалі не очікувала дізнатися настільки вражаючу та приємну новину.

Схожі статті

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?