Поєднує розкіш та комфорт: Кароль показала найтрендовіший костюм 2024 – не кожна зважиться таке вдягнути

Співачка Тіна Кароль знялася у стильній фотосесії, де продемонструвала найтрендовіший брючний костюм 2024 року. Багато модниць мріють про таке, але не всі можуть собі таке дозволити.

У насиченому робочому графіку з концертами та гастролями співачка Тіна Кароль знаходить час для модних фотосесій. Багато брендів із задоволенням запрошують її для зйомок, щоб продемонструвати моделі зі своїх останніх колекцій. Так, перед Новим роком мікроблозі артистки з’явилися нові фото, на яких вона продемонструвала найтрендовіший костюм 2024 року від елітного українського бренду J’amemme.

У кадрі Тіна з’явилася в комплекті оверсайз, який складався із вільних штанів зі стрілками та об’ємного жакету бежевого кольору. Доповнили образ звичайний білий топ, красива зачіска та масивні сережки золотистого кольору.

Адміністратори найвідомішої фан-сторінки Тіни Кароль у Instagram тут же знайшли її вбрання на сайті бренду. Щоправда, виглядав він зовсім інакше. Дизайнер пропонує носити брючний костюм з широким поясом з величезною квіткою контрастного бузкового кольору та зі шпильками. Тіна ж мала більш повсякденний варіант.

Тіна Кароль показала універсальний стильний костюм
Тіна Кароль показала універсальний стильний костюм

“Бежевий комплект від J’amemme – безперечно вишуканий костюм. Виготовлений із 97% зовні та 3% еластану, цей костюм ідеально поєднує розкіш та комфорт”,- говорилося в описі.

Також було вказано і вартість виробу. Вона складала майже 950 євро.

Нагадаємо, що на фан-сторінці Тіни Кароль зробили огляд її останніх нарядів та з’ясували, що артистка витрачає на свої концертні образи чималі гроші. У середньому одне вбрання коштує 20 тисяч гривень. А ось у повсякденному житті артистка вважає за краще залишатися непоміченою.

Тіна Кароль в образах від Nue
Тіна Кароль в образах від Nue

Тіна Кароль покрасувалася у спідниці за 49 тисяч гривень

Зазначимо, що речі бренду J’amemme дуже  популярні серед українських зірок. Наприклад, ведуча Маша Єфросиніна, з’явилася у їх сукні  на таємному весіллі Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.