Ого! Олег Винник приховував роками правду про свого сина від відомої української співачки: що відомо

Знаменитий український виконавець Олег Винник багато років заперечував інформацію про те, що в нього нібито є дитина, яка проживає в Німеччині, але виявилося, що це правда.

Фанати Олега Винника далеко не одразу здогадалися, що в нього є син. Однак минуле дало про себе знати. Вся справа в тому, що на початку нульових зірка дав ексклюзивне інтерв’ю в Німеччині, в якому розповів, що в нього є дружина та син. Так само в мережі можна було знайти трохи інформації про хлопчика Юліана Винника.

Але у кожному своєму інтерв’ю виконавець говорив про те, що він холостяк, а дружини та дитини в нього немає. Аж допоки це не стало занадто очевидно. Після 24 лютого Олег евакуювався за кордон, і так вийшло, що в цілому логічно, що його законна дружина рушила разом з ним і підтримувала його в усіх аспектах.

Олег Винник приховував роками правду про свого сина

Найдорожчі жінки Олега Винника
Олег Винник приховував роками правду про свого сина

Важко було не здогадатися, що вокалістка поводиться таким чином не через свою відданість босу, а тому що їх поєднує дещо більше, ніж робота. Врешті-решт, Олег вийшов на зв’язок. У своєму великому інтерв’ю він розповів, що має дружину та дитину. І про них вже давно всі здогадалися. Зокрема зірка пригадав випадок в Домінікані, коли журналісти побачили його з сином та почали фотографувати.

За його словами, він дуже гнівався, але його спадкоємець лише посміявся і поставився до цієї ситуації з гумором. Юнак вже зовсім дорослий, отримує вищу освіту і вирішив не зв’язувати своє життя зі сценою. Він веде закритий образ життя і в цілому не бажає мати справу з публічністю чи пресою. Судячи з усього, він має німецький паспорт.

Олег Винник
Олег Винник приховував роками правду про свого сина

В усьому, що стосується красуні Таюне Олег був набагато відкритішим. Зірка розповів, що його дружина — головна причина, через яку він наважився лікуватися. Вокалістка в усьому підтримує свого чоловіка і надихає його на рух вперед. Пара дійсно побралася багато років тому ще в Україні, до еміграції.

І хоча вона мріяла побудувати сольну музичну кар’єру, заради свого коханого покинула все та поїхала разом з ним.

Схожі статті

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?