7 натяків на те, що Кайя і Суна з серіалу “Зимородок” зустрічаються в реалі: турецька історія кохання

З початку другого сезону турецького серіалу "Зимородок" у публіки з'явилася ще одна улюблена пара. Мова йде про Кайя та Суну. І є багато нюансів, які вказують на те, що в реальному житті вони разом.

Турецький серіал “Зимородок” – ще один шедевр телевізійної компанії “Аy yapım”. Ідея сценарію належить психіатру Гюльсерен Будайджиоглу, яка пише своїх героїв з реальних людей, своїх пацієнтів. З самого початку проєкти наробив дуже багато гаміру, так як частина аудиторії знала, що головний герой має закінчити свою історію не найкращим чином. Втім, аудиторія схиляється до думки, що жінка все ж таки пропише для своєї пари щасливий фінал.

7 натяків на те, що Кайя і Суна з серіалу Зимородок зустрічаються

7 натяків на те, що Кайя і Суна з серіалу Зимородок зустрічаються

Йде вже другий рік трансляції даного шоу і стає зрозуміло, що це Сейран та Феріт, імовірніше за все, не будуть разом. Поки герої знову розлучаються та ведуть жорстоку боротьбу між собою, погляди глядачів повернулися до іншої пари. Мова йде про прекрасну Суну та кузена Феріта Кайя. Чому фанати вважають, що актори насправді зустрічаються?

7 натяків на те, що Кайя і Суна з серіалу Зимородок зустрічаються
  • Змінений на ходу сценарій. Ні для кого не секрет, що з початку кузена головного героя планували прописати як любовний інтерес для Сейран. Це стало зрозуміло по фрагменту, в якому Кайя розглядав фотографії дівчини та мацав їх. Вже у серії глядачі не побачили цього моменту, так як раптово любовну лінію змінили.
  • Безперечна хімія. Майже одразу глядачі помітили, що Кайя та Суна вилучають разом неймовірну енергетику, яку неможливо ні з чим сплутати. Було-б нерозумно прописувати іншу пару, коли все видно одразу.
7 натяків на те, що Кайя і Суна з серіалу Зимородок зустрічаються
  • Поведінка акторів на заходах. Кайя та Суна завжди тримаються разом та намагаються не відходити далеко один від одного. Звичайно, актори касту як правило просто не мають права покидати колектив на червоних доріжках, але дещо особисте у цьому питанні також проглядається.
  • Велика кількість романтичних сцен. Зазвичай актори намагаються утримуватися від подібного досвіду через два основних фактори: цензура у Туреччині, а також традиційно негативне ставлення населення до подібних проявів почуттів на екрані. Однак одружені пари часто стають партнерами на екрані саме завдяки тому, що можуть дозволити собі набагато більше через шлюб. Часто це стається і з парами, які офіційно не є разом, але зустрічаються таємно.
  • Обидва викладають фотографії разом. Далеко не всі актори поспішають ділитися закадровим життям. Але Таро обожнює демонструвати те, що відбувається поза екраном. І часто в його публікаціях фігурує виконавиця ролі Суни.
  • Інтрига. Обидва поки що не надто активно спілкується з журналістами на рахунок імовірного роману. Можливо, новини вони відклали на потім, коли закінчиться контракт.
  • Погляд. Зазвичай все і навіть більше може розповісти про людей саме погляд. І погляди акторів ніби самі за себе кажуть, що відбувається насправді.

Схожі статті

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?