Ігор Кондратюк показав, що почепив на новорічну ялинку замість зірки: не мейнстрім, а поклик душі

Відомий український продюсер не став наслідувати новорічні світові тренди з прикраси ялинки, а вигадав свій ексклюзивний дизайн. Як прикрасив свою "лісову красуню" Ігор Кондратюк.

Перед зимовими святами зірка “Світського життя” українська ведуча Катя Осадча зробила огляд світових трендів на новорічні прикраси та з’ясувала, що у 2024 році стилісти пропонують декорувати ялинку не дощем та іграшками, а червоними бантами, але не покупними, а зі стрічок. Свою “лісову красуню” Катя Осадча прикрасила саме так.

Катя Осадча показала, як прикрасила свою новорічну ялинку
Катя Осадча показала, як прикрасила свою новорічну ялинку

А ось український продюсер Ігор Кондратюк вигадав свій ексклюзивний дизайн у патріотичному стилі. Так, у мікроблозі знаменитості з’явилася фотографія, на якій відображена кімната, де стоїть прикрашена штучна ялинка. На гілках традиційні іграшки золотистого та зеленого кольору у вигляді шишок та куль, а замість Різдвяної зірки, стоїть лялька у красивій білосніжній сукні, розшиті золотими нитками, в руках якої українські прапори. Біля підніжжя стоїть не гномики зі Святим Миколаєм або Санта Клаус, а пінгвіни в намистах та білі ведміді.

“Перемоги всім бажаю! Цілую, люблю, обіймаю!”,- коротко підписав публікацію Кондратюк.

Судячи з кількості “лайків” під публікацією продюсера, новорічне убранство ялинки та його лаконічне привітання дуже сподобалися читачем його блогу.

Нагадаємо, що весь попередній рік Ігор Кондратюк з’ясовував стосунки зі своїм колишнім підопічним – співаком Віталієм Козловським. Після того, як стало відомо, що продюсер відбирає у артиста, який зараз служить у лавах ЗСУ, всю зарплату, в Мережі спалахнув справжній скандал, а на Кондратюка вилилося шквал “хейту”.

Козловський публічно звернувся до експродюсера Кондратюка через фінансовий борг

Останні кілька місяців колишні партнери по шоубізнесу регулярно обмінювалися образливими висловлюваннями на адресу один одного. До речі, поки що все залишається як і раніше. Козловський зобов’язаний виплачувати Кондратюку борг за порушення авторських прав у повному розмірі згідно з призначеним судом графіком.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.