Ще один зрадив Огнєвіч: Роман Свечкоренко з “Холостячки” почав зустрічатися з новою дружиною до участі в шоу

Стало відомо, що знаменитий екс-учасник "Холостячки" Роман Свечкоренко почав стосунки з дружиною до участі в шоу. Пара розповіла правду про свою історію.

Коли на екранах зʼявився Роман Свечкоренко стало одразу зрозуміло, що він буде фаворитом Злати Огнєвіч. Серед претендентів на її серце було не так багато чоловіків, які могли похизуватися розкішними зовнішніми даними, освітою, м’яким характером та інтелігентністю. Однак, Роман мав усі ці якості і її взагалі підходив під усі критерії. Його вважали потенційним переможцем, чоловік вилетів з шоу, але потім повернувся змагатися за серце артистки у фіналі.

Роман Свечкоренко почав стосунки з дружиною до участі в шоу

Свечкоренко показав нові весільні образи
Роман Свечкоренко почав стосунки з дружиною до участі в шоу

Але перемоги він так і не побачив. Натомість, він програв неочевидному тріумфатору Андрію Задворному. Лише пізніше співачка розповіла, чому зробила такий вибір, заявивши, що її завжди тягнуло до емоційно закритих чоловіків, холодних та не підступних.

Роман вже нібито одразу знайшов своє кохання. Він почав зустрічатися з Валерією Чернецькою, і минулого року взяв її у дружини. Пара побралася на свіжому повітрі, виглядала просто неймовірно, і здається, щасливо проживає свої стосунки.

Але нещодавно обидва пропустили деяку важливу деталь. Роман оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька фотографій з архіву, на яких показав себе та Валерію роками раніше до початку зйомок романтичного реаліті-шоу.

Роман Свечкоренко почав стосунки з дружиною до участі в шоу

Після цього напрошується висновок, що чоловік пішов на зйомки, свідомо маючи кохану жінку і насправді не претендуючи на серце Злати. Вже неодноразово у проєкті чоловіки говорили про важливість піару. Мовляв, це основна причина, за якою всі вони прийшли. Але якщо деякі відкрито говорили про це, інші навпаки утримувалися від подібних коментарів. І Роман був серед таких учасників.

Та зараз вже стає зрозуміло, що він зробив цей крок не просто заради пошуку кохання, а заради майбутнього розвитку свого блогу, так як одразу почав активно його розвивати після своєї участі.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.