Сергій Притула розповів, що йому довелося купити після розмови з дружиною: “Жінка приїхала, насварила”

Волонтер і громадський діяч Сергій Притула зізнався, що купує особисто для себе під час повномасштабного вторгнення та за що дружина Катерина Сопельник була розлючена на ексшоумена.

Відомий український громадський діяч Сергій Притула наразі є засновником одного з найвпливовіших благодійних фондів країни. Від початку повномасштабного вторгнення чоловік спрямовує усі свої ресурси на допомогу ЗСУ. Однак у нещодавньому інтерв’ю для 24 Каналу ексшоумен розповів, що придбав особисто для себе за останні 2 роки.

Притула каже, що наразі витрачає кошти виключно на необхідне та зізнається, що шкодує купувати одяг. За цей період Сергій купив лиш два костюми та джинси. Волонтер поділився кумедною історією як це сталось, адже ініціаторкою була його дружина Катерина Сопельник.

“Коли ти ходиш в одних і тих самих джинсах постійно, вони мають здатність протиратися там, де це має не дуже гідно виглядає”, – каже Притула.

Сергій Притула показав, що придбав для себе за період волонтерської діяльності
Сергій Притула показав, що придбав для себе за період волонтерської діяльності

Тож коли Катерина побачила чоловіка, висловила своє невдоволення його зовнішнім виглядом:

“Ти як засновник великого фонду не маєш права бути позором сім’ї — і купила мені джинси”, – пригадує Сергій.

У поїздках до Берліна, Брюсселя і Вашингтону політичний діяч вирішив придбати собі два нових костюми, аби гідно представляти державу. А у повсякденному житті Сергій не переймається питанням одягу, адже отримав багато мерчу (мерч – продукція із символікою певної організації) від військових у подарунок.

“Я ні на що суттєво гроші не витрачаю. Їжа, паливо, комунальні послуги — це те, що з обов’язкових речей. Ні нерухомості, ні транспортних засобів”, – додає Притула.

Сергій Притула показав, що придбав для себе за період волонтерської діяльності
Сергій Притула показав, що придбав для себе за період волонтерської діяльності

А ось до шоубізу Сергій повертатись не планує, чоловік ділиться, що й раніше багато років займався волонтерством, однак зараз бажає повністю присвятити себе цій благородній справі. Свою кар’єру телеведучого Притула завершив та залишив сферу розваг і власні творчі проєкти у минулому.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.