Сама відшила Топольського і тепер щаслива: екс-учасниця Холостяка-12 Вікторія Варлей чекає на дитину

Відома українська акторка та блогерка Вікторія Варлей повідомила, що очікує на поповнення в сім'ї. Коли народиться малюк та що відомо про стан зірки?

Саме 12-й сезон романтичного реаліті-шоу “Холостяк” можна назвати найскандальнішим. Головному герою не вдалося не тільки налагодити стосунки з учасницями, але й залишитися з ними на шанобливо товариському рівні.

На кого фіналістка Олександра Мудра проміняла Алекса Топольського
Екс-учасниця Холостяка-12 Вікторія Варлей чекає на дитину

З більшистю учасниць він просто пересварився. Однак, про це стало відомо лише згодом, після завершення знімального процесу. Зокрема, деякі жінки навіть не добирали слів для того, аби розповісти, що прийняли рішення піти з проекту самостійно.

Найбільш жорсткою реакцією публіку здивувала саме Вікторія Варлей, яка одразу ж дала зрозуміти, що головний герой настільки її розчарував і вона не бачила ніякого сенсу залишатися на зйомках далі.

Екс-учасниця Холостяка-12 Вікторія Варлей чекає на дитину

Згодом і переможниця Вікторія Лозовицька,, і фіналістка Олександра Мудра та інші дівчата скаржилися на ставлення Алекса до себе. Топольський також не мовчав та поливав дівчат брудом. На щастя, ці часи залишилися позаду.

Екс-учасниця Холостяка-12 Вікторія Варлей чекає на дитину

Пристрасті уляглися, а усі герої продовжують будувати своє життя поза проєктом. Зокрема, Вікторія Варлей, яка не так давно вийшла заміж повідомила про свою вагітність.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram дівчина оприлюднила ролик, у якому розсекретила, що вже перебуває на пізніх термінах вагітності.

Екс-учасниця Холостяка-12 Вікторія Варлей чекає на дитину

Варто зазначити, що вона тривалий час приховувала своє цікаве становище. Варлей зізналася, що за вагітність набрала 20 кілограмів. Швидше за все, вже зовсім скоро вона зустрінеться зі своїм малюком, стать якого поки що тримає в секреті.

Примітно, що поки що жодних інших деталей користувачам невідомо, але зважаючи на блогерську діяльність акторки, немає сумнівів, що вона поділиться подробицями. Так само можна зробити висновок, що пологи будуть вже найближчим часом, якщо не на днях.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.