Після новини про Дана Балана Тіна Кароль не стримала своїх емоцій і заплакала прямо на сцені: “Хто ж знав?”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль здивувала мережу емоційною промовою, яку зробила прямо на сцені під час свого виступу. Усі деталі в матеріалі.

Тіна Кароль та Дан Балан не з’являються разом на публіці вже 3 роки. І тим не менш, артисти публічно згадують одне про одного. Хоча якоїсь взаємодії глядачі не спостерігають. Увесь цей час шанувальники здебільшого чекали на позитивні новини від цієї імовірної пари. Але натомість і молдавський матчу, і українська поп-діва розбили своїм фанатам серця.

Тіна Кароль заплакала на сцені під час свого виступу

Тіна Кароль і молдавський мачо Дан Балан засвітилися на спільній фотосесії
Тіна Кароль заплакала на сцені під час свого виступу

Так, буквально тиждень тому Дан Балан потрапив у гучний скандал у Молдові. Виконавець вперше за багато років повернувся на батьківщину та дав великий концерт. В результаті його почали активно критикувати за поведінку на сцені. Зірку підозрювали у тому, що він вийшов до слухачів у неадекватному стані, і до цієї версії долучилися навіть представники політичної еліти країни.

Сам Дан Балан не зреагував на даний випад на свою адресу, і Тіна Кароль жодним чином не коментувала безумовно почуті нею новини. Втім, зірка розчулила своїх глядачів абсолютно іншою річчю. Справа в тому, що вона зі сльозами на очах звернулася до своїх слухачів на концерті з промовою про Україну.

Тіна Кароль на кожному своєму виступі говорить про поточні події. Останній не став винятком. Вона зі сцени почала говорити про випробування та не змогла стримати емоцій.

Знаменитість розплакалася, коли говорила.

“Хто знав, що нам випаде така доля? Колись я собі сказала: “Якщо тобі дано таке випробування, значить ти можеш його пройти. І ти маєш це зробити”. Ми з вами повинні це пройти. Пройдемо і переможемо. Тому що ми незламні”, – заявила тисячам українців знаменитість.

Глядацький зал одразу ж запланував артистці та підтримав її у її почуттях та сподіваннях. Зірка вже на вперше демонструє свої емоції, і завжди знаходить позитивний відгук.

І хто знає, можливо, коли ці часи наступлять Тіна Кароль та Дан Балан заспівають в Києві дуетом та ощасливлять своїх шанувальників колаборацією.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.