“Я сама піду”: 23-річна дружина Остапчука Полтавська відповіла, чи переймається, що її покине чоловік

23-річна журналістка Катерина Полтавська має чималу кількість аудиторії в соціальних мережах, яка цікавиться життям блогерки та її стосунками із зірковим чоловіком Остапчуком.

Катерина Полтавська у 2022 році занурилася у стосунки з шоуменом та ведучим Володимиром Остапчуком, у якого за плечима два невдалих шлюби. Примітивно, але шанувальники вже не раз цікавилися у журналістки, як вона ставиться до минулого свого коханого, а ще до його першого розлучення, яке наробило неабиякого шуму та публічних обговорень.

Дружина ведучого заявила, що не цікавилася його життям, а просто знала, що в шоу-бізнесі є така особистість. Згодом вона про все дізналася зі слів самого Володимира і переконала шанувальників, що їй відомо значно більше ніж знає публіка.

Катерина Полтавська розповіла про Новий рік на Мальдівах з Остапчуком
Полтавська відповіла, чи переймається, що її покине чоловік

До слова, продовжуючи тему стосунків з відомим шоуменом Остапчуком, його третя дружина Полтавська не оминула ще одного провокаційного питання від фоловерів, в якому йшлося, чи часто вона отримує повідомлення, що чоловік її покине. На це Катя заявила, що отримує такі висловлювання не часто. Вважає нормою мати 39-річому чоловіку четверті відносини. Щобільше, переконує, якщо її щось буде не влаштовувати, то піде сама.

“Не часто. Для 39-річного чоловіка четверті стосунки за все життя – це нормально. Наче ви у своїх перші. І це у вашому світі тільки чоловік може завершити стосунки. Якщо мене буде щось глобально не влаштовувати, то я сама піду”, – відповіла Полтавська.

Крім того, наприкінці вона додала, що не тримається за чоловіка, як за свій останній шанс, тож переконана, що в будь-якому випадку у неї все буде добре.

“Я не в положенні “останнього шансу”, дівчата. Все в мене буде добре в будь-якому випадку”, – підсумувала Катерина.

Полтавська відповіла, чи переймається, що її покине чоловік

Нагадаємо, офіційно повідомити про свої стосунки Володимир Остапчук та Катерина Полтавська змогли через деякий час після новини про розлучення шоумена з нотаріусом Христиною Горняк. Подейкують, що пара перебуває у шлюбі, втім, відкрито про це заявити вони ще не наважилися.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.