Як виглядають діти Андрія Данилка? Двоє синів з невеликою різницею у віці, які дещо успадкували від співака

За офіційною версією, Андрій Данилко жодного разу не був одруженим, а також немає дітей. Втім, просто схиляються до думки, що спадкоємці у нього все ж таки є

Майже жодній зірці не вдалося приховати своїх дітей від преси. Як ніяк, але життя йде, часи рухаються, а завжди бути обережним та таємничим не виходить. Так, неодноразово Олег Винник засвітився зі своїм сином, так само Наталія Могилевська майже одразу видала факт свого материнства.

Але Андрій Данилко досі наполягає на тому, що в нього немає дітей. Мовляв, одруженим ніколи не був, і сім’ї також настворював, хоча дуже про це мріяв і намагався це зробити неодноразово.

Що відомо про таємних дітей Андрія Данилка

Колишня Андрія Данилка розповіла про їхні незабутні стосунки
ЗМІ розповіли про таємних дітей Андрія Данилка

Але є версія, згідно якої у Андрія Данилка все ж таки є діти. Мова йде про двох хлопчиків з невеликою різницею у віці. Вперше преса про них заговорила приблизно 14 років тому.

Так, команда журналістів рушила до села, в якому проживала мати зірки. Під час свого розслідування вони поспілкувалися з мешканцями, які заявили, що насправді у жінки є онуки, яких її подарував Андрій, і вони часто приїжджають до бабусі в село. Мовляв, хлопці отримали імена на честь свого батька та дідуся. Але іншими деталями вони не ділилися. Так само знайшлися люди, які заявили, що нічого подібного не бачили і не можуть стверджувати, що у Андрія дійсно є дитина.

Примітно, що його партнерка Інна Білоконь стала матір’ю ще 20 років тому. У акторки виріс син, а також прекрасна дочка. Ба більше, нещодавно вона видали її заміж, відігравши неймовірно розкішне весілля. Досі незрозуміло, які саме стосунки у дітей з другом їхньої матері Андрієм, адже Данилко наче навмисно тримається на відстані. Можливо, таким чином він хоче захистити сім’ю своєї подруги.

Нагадуємо, що 2 роки тому Радмила Щоголева дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому заявила, що мала близькість з Андрієм Данилком. Це стало справжньою сенсацією, адже ще 10 років тому чоловіку приписували нетрадиційну орієнтацію. Але жінка так і не підтвердила, що в неї були любовні стосунки з артистом.

Схожі статті

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".