Дан Балан розповів про своє найсильніше кохання, і це не Тіна Кароль: вона набагато молодша за співачку

Знаменитий молдавський мачо Дан Балан завжди уникає розмов про особисте, але якось зізнався про найбільше кохання, яке було в його житті. Деталі в матеріалі.

Безумовно, юнацьке кохання запам’ятовується на все життя, адже люди переживають багато почуттів вперше, і можуть одразу відчути великий діапазон емоцій зараз. Це не переплутати ні з чим іншим, і все ж таки багатьом вдається знайти справжнє кохання у зрілому віці.

Дан Балан же не може похизуватися успіхом у цих справах. У артиста дуже багато шанувальниць, залицяльниць та жінок, з якими в нього були короткі інтрижки. Втім, мови про серйозні стосунки поки що навіть не йде.

За словами Дана, він дуже поважає шлюб і навіть розраховує колись одружитися. Але в той самий час розуміє, наскільки важко йому буде підібрати собі дружину і зізнається, що існує шанс, що його бажання ніколи не здійсниться.

Дан Балан розповів про своє перше кохання

Дан Балан повернувся до жінки, яку поставив на перше місце
Дан Балан розповів про своє перше кохання

І все ж таки зірка пережив багато приємних моментів. Зокрема, найбільшим своїм коханням він називає дівчину, з якою був більше 20 років тому. Так, майбутня зірка був до нестями закоханий в однокласницю, яка не приймала його залицяння.

Але ситуація кардинально змінилася, коли вони поїхали на канікули до Румунії. Там молоді люди отримали можливість познайомитися краще, провести разом час та зблизитися. Прозвучали перші зізнання в коханні, але парі не було суджено бути разом. Справа в тому, що батько Дана мав емігрувати разом з сім’єю до Ізраїлю через роботу.

Стосунки на відстані у ті часи майже неможливі, адже мобільних телефонів у доступі ще не було, а дзвінки між країнами коштували дуже дорого. Було-б дуже наївно думати, що у цих стосунків могло бути продовження.

Пара розлучилася. Дан не називає імені дівчини, яка змогла підкорити його серце. Примітно, що це може бути пересічна жінка, яка працює в офісі чи на касі і береже в серці спогади про побачення з світовою зіркою.

А може все сталося як з Андрієм Данилком. Найперше кохання зірки якось дала інтерв’ю, в якому розкритикувала чоловіка та заявила, що їй не подобається його творчість.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.