Переможець Холостячки Еллерт повідомив про своє горе із США: втратив близьку людину і навіть не попрощався

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт повідомив про своє сімейне горе із США. Гуморист та сценарист, який емігрував 2 роки тому втратив бабусю.

Знаменитий український гуморист Олександр Еллерт потрапив у ситуацію, яка лякає багатьох емігрантів: втратити близьку людину, поки ти знаходишся дуже далеко від свого дому і можливо навіть не зможеш організувати поїздку у найближчий час, щоб востаннє побачити її.

Олександр Еллерт розповів про смерть бабусі

Переможець Холостячки Олександр Еллерт розповів, як склалося його життя
Олександр Еллерт розповів про смерть бабусі

Так, зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення, що його бабуся назавжди пішла з життя. Окрім того він розповів про те, скільки часу вона витратила на те чи інше у її житті.

Він підсумував, скільки було витрачено на сон, на роки з деменцією, на дитинство, тощо. Таким чином Олександр вирішив замотивувати своїх підписників на активне життя та цінування кожного моменту.

“Моя баба померла. 78 виходить. Фінальні роки 4 через деменції не пам’ятала. На сновидіння пішло 22 роки. Магію ранку не робила. І людина нібито починає пам’ятати з 4 років приблизно. А післявоєнний час там ще декілька років, вважаю, не хотілося пам’ятати. 46 років виходить. Отаке! Це я про цінність, якщо що”

Нагадуємо, що гуморист прийняв рішення про еміграцію восени 2022-го. Після 24 лютого він спочатку допоміг евакуюватися свої колишній дівчині Ксенії Мішиній та її сину Платону. Пара пробула декілька днів у Карпатах та отримала шанс на примирення. Втім, цього не відбулося. Олександр, який цілком серйозно збирався повернути екс-дівчину не зміг отримати бажане, після чого заявив, що їде в Сполучені Штати Америки. На той момент Ксенія з сином вже були в Європі.

Гуморист не повідомляв, чи збирається повертатися. Здебільшого дане повідомлення було сприйнято як новина про робочу поїздку, і лише через декілька тижнів стало зрозуміло, що сценарист поїхав в одну сторону.

Зараз Олександр багато виступає в Сполучених Штатах Америки, гастролює та бере участь у концертах з іншими стендаперами. На критику своєї поведінки він здебільшого не реагує, хоча здається і так, що доводиться звертатися до своєї публіки.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.